24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos tanggung jawab kasalametan teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Cybersecurity Industri Perhotelan Anu pinuh ku liang

Cybersecurity Industri Perhotelan Anu pinuh ku liang
Cybersecurity Industri Perhotelan Anu pinuh ku liang
Ditulis ku Harry Johnson

Pelanggaran data tiasa nyiptakeun pangaruh domino ngalangkungan sababaraha organisasi ngalangkungan panggunaan kredensial dina akun pribadi sareng bisnis. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perusahaan industri silaturahmi ngan ukur 29% kecap akses unik.
  • Anggoan deui kecap konci mangrupikeun masalah ageung anu nimbulkeun ancaman ageung.
  • Upami hiji sandi dikompromikeun, sadaya akun sanés ogé bakal kaancam.

Pagawé industri silaturahmi bajoang sareng kecap konci, laporan industri énggal ngungkabkeun. Diantara 17 industri anu ditalungtik, karyawan industri silaturahmi nganggo nami perusahaanna salaku kecap konci anu paling sering. Daripada datang sareng kecap konci anu canggih pikeun ngajaga akun bisnisna, jalma ngan saukur nempatkeun nami perusahaan salaku kecap konci na.  

Cybersecurity Industri Perhotelan Anu pinuh ku liang

Salian ti éta, perusahaan industri silaturahmi ngan ukur 29% kecap akses unik. Ieu ngandung harti yén langkung ti dua per tilu karyawan nganggo deui kecap akses na dina rekening.  

Anggoan deui kecap konci mangrupikeun masalah ageung anu nimbulkeun ancaman ageung pikeun konsumén sareng bisnis. Upami hiji kecap konci dikompromikeun, sadaya akun sanés ogé bakal kaancam, ahli kaamanan ngingetkeun.

Panilitian ogé ngungkabkeun 10 kecap konci paling umum anu dianggo ku karyawan industri silaturahmi. Anu matak, anu paling umum nyaéta "kecap akses".

Ieu 10 kecap akses luhur dina industri silaturahmi:

  1. password
  2. 123456
  3. Ngaran perusahaan123
  4. Nami Perusahaan*
  5. Nami Perusahaan***
  6. Halo123
  7. Nami perusahaan 1 *
  8. Nami Perusahaan*
  9. Nami Perusahaan*
  10. nami perusahaan1 *

Panaliti nganalisis data tina pelanggaran pihak katilu umum anu mangaruhan perusahaan Fortune 500. Dina total, data anu dianalisis kalebet pelanggaran 15,603,438 sareng dikategorikeun kana 17 industri anu béda. Panaliti ningali kana 10 kecap konci luhur anu dianggo dina unggal industri, perséntase kecap konci anu unik, sareng jumlah pelanggaran data anu mangaruhan unggal industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment