Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria Warta Megatkeun Irlandia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Aer Lingus Neruskeun Penerbangan Dublin ti Bandara Budapest

Aer Lingus Neruskeun Penerbangan Dublin ti Bandara Budapest
Aer Lingus Neruskeun Penerbangan Dublin ti Bandara Budapest
Ditulis ku Harry Johnson

Pamawa bendera Irlandia ngabagéakeun palanggan deui dina pesawat na antara Budapest sareng Dublin pikeun kahiji kalina ti saprak pandemi dimimitian.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Aer Lingus malikeun deui tautan udara Budapest-Dublin.
  • Aer Lingus bakal ngajalankeun jasa mingguan tilu kali dina Rebo, Jumaah, sareng Minggu.
  • Balikna Aer Lingus bakal ningkatkeun pasar Budapest ku ampir 2,500 korsi bulanan.

Minggu kamari ragaji Bandara Budapest nyaksian wangsalna réncangna anu parantos lami Dyah Pitaloka Lingus. Ngalayanan gerbang Hungaria ti saprak 2004, pamawa bendera Irlandia ngabagéakeun palanggan deui dina pesawat na antara Budapest sareng Dublin pikeun kahiji kalina ti saprak pandemi dimimitian.

Aer Lingus Neruskeun Penerbangan Dublin ti Bandara Budapest

Aer Lingus bakal ngajalankeun jasa mingguan tilu kali ka kota panggedéna Irlandia dina dinten Rebo, Jumaah, sareng Minggu. Ngagunakeun armada na A320s dina sektor 1,912km, maskapai éta bakal naekeun pasar Budapest ku ampir 2,500 korsi bulanan.

Balázs Bogáts, Kepala Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest mairan: "Unggal maskapai anu balik ka Tarmac urang mangrupikeun alesan pikeun ngarayakeun sareng tanda gerakan urang maju. Jadwal hubungan Aer Lingus teraskeun ka ibukota Irlandia ngajantenkeun akhir minggu anu sampurna ka tujuan anu kasohor ku budaya sareng ngabagéakeun alamna. ”

Peter O'Neill, COO, Aer Lingus nyarios: "Kami resep nyarankeun deui penerbangan ti Budapest sareng ngabagéakeun deui palanggan anu nampi ayeuna yén larangan perjalanan parantos santai." O'Neill nambihan: "Kami resep sakali deui tiasa ngalakukeun naon anu urang lakukeun pikeun langkung seueur palanggan - nganteurkeun perjalanan internasional anu aman."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment