24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Yunani Breaking News Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos kasalametan Spanyol Breaking News Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News

Raging Firefires Masih Teu Terkendali di Turki, Yunani, Italia & Spanyol

Punten doakeun Yunani pikeun pesen anu ditampi. Tujuan liburan di kapuloan Kos, Rhodes di Yunani, Sisilia, sareng Spanyol Kidul bajoang pikeun nyalametkeun naon anu tiasa disalametkeun ku kebakaran liar anu nambihan sumebar COVID-19 sareng lini di sababaraha daérah sanés. Parobihan iklim nyata, ayeuna jelas ti Antalya ka Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email
COVID sareng gempa bumi nambihan kaayaan darurat anu beuki parah
  1. cikeneh eTurboNews dilaporkeun ngeunaan wildfires ngamuk di daérah Antalya di Turki.
  2. Pikeun sababaraha dinten terakhir, seuneu ngaduruk henteu ngan ukur di Turki, tapi ayeuna ogé di Yunani, Italia, sareng Spanyol. Ieu salian ti lini di Turki sareng Yunani sareng paningkatan inféksi COVID-19.
  3. Sanés urang Kurdi, sapertos anu dianggap ku sababaraha pamimpin di Turki, tapi perubahan iklim kaliru. Ieu peringatan serius anu dipicu ku sipat anu disiksa.


Ratusan dievakuasi ti resort pantai sareng bumi di daérah anu ogé nyobian nyandak pariwisata deui.

Ieu dinten kagenep sareng ratusan jalma diungsikeun di Yunani, Italia, sareng Spanyol kalayan ratusan dievakuasi ti resort pantai sareng bumi.

Angka korban tina seuneu Turki naék janten dalapan saatos dua urang deui pupus dinten Minggu di Manavgat. Seuneu di kota parantos merangan nyawa lima hiji jalma di Resort Marmaris.

Turki kakurangan seuneu anu pang parahna sahenteuna dina dasawarsa, kalayan ampir 95,000 hektar diduruk dugi ka gelombang panas anu ngalangkungan Laut Tengah.

Kaseueuran 112 atanapi langkung kahuruan anu bitu di Turki nyalira salami lima dinten ka pengker parantos dikandung, sareng petugas pemadam kebakaran museurkeun usahana di Manavgat, Marmaris, sareng Milas.

Otoritas Turki anu nalungtik nyababkeun kahuruan dingaranan militan Kurdi atanapi pembakaran ku barudak, tapi kusabab kahuruan ayeuna henteu ngan ukur nyebarkeun di Turki tapi sababaraha nagara Éropa Kidul, masalah éta sigana aya hubunganana sareng perubahan iklim.

Di Pescara, Italia, 800 jalma diungsikeun ti imahna sareng resort pantai saatos seuneu mecenghul di cagar alam 53 héktar. Dinas kebakaran nasional nagara éta nyatakeun yén anjeunna ditelepon langkung ti 800 kaayaan darurat. 250 darurat seuneu diitung dina 250, 130 di Puglia sareng Calabria, 90 di Lazip, sareng 70 di Campania.

Di Sisilia, 200 jalma diungsikeun ti kota palabuan Catania.

Di Yunani, aya seuneu ngabeledug di akhir minggu di Patras, sapanjang basisir kulon. Lima désa diungsikeun sareng dalapan jalma dirawat di rumah sakit kusabab masalah pernapasan sareng kaduruk.

Patugas pemadam kebakaran perang ngalawan wengi pikeun nahan seuneu di pulau liburan Rhodes. 

Rhodes, anu panggedéna di pulau Yunani di Dodecan, dipikaterang ku resort pantai na, reruntuhan kuno, sareng sésa-sésa penjajahan na ku Ksatria St. John nalika Perang Salib. Kota Rhodes ngagaduhan Kota Tua anu nampilkeun Jalan abad pertengahan Ksatria sareng istana sapertos Istana Grand Masters. Ditangkep ku Utsmaniyah teras dicekel ku urang Italia, istana ayeuna janten musium sajarah.

Pesawat sareng helikopter muragkeun cai tina kahuruan di Maritsa sareng Psinthos di daérah kalér bari panguatan dikirim dina Senén énjing.

Saur turis: Janten kuring nebak seuneu parantos pareum. Dinten ayeuna aranjeunna ngapung sadayana 3 menit ngalangkungan hotél kami. Hatur nuhun ka sadayana petugas pemadam kebakaran sareng pembantunya. "

"Kami hirup di naraka," saur Walikota Bodrum: "Henteu mungkin pikeun mareuman seuneu tina taneuh, sareng kasép nganggo pesawat pemadam kebakaran atanapi helikopter. Kami nyobian ngajaga daérah padumukan. Tapi urang henteu tiasa ngalakukeun nanaon pikeun nyalametkeun tatangkalan.

Ngamuk seuneu di Éropa
Ngamuk Api di Éropa & Turki


@selingirit jeung @timursoykan tweets: "Ieu mangrupikeun serangan seuneu teror di leuweung, janten seueur seuneu dimimitian sakaligus dina waktos anu sami, berkat upaya anu hébat bakal ngajaga aranjeunna terkendali tapi butuh sababaraha waktos deui di sababaraha daérah, (upami aranjeunna lirén nyerahkeun seuneu. deui-deui) Teu diragukeun deui karusakanna bakal pulih! ”

Di daérah padumukan di luar Athena, bumi diduruk, kaayaan di pulau liburan Yunani di Kos & Rhodes asa pisan; tweeter anu sanés nyarios sareng nambihan: "..sakabéh kuring di tengah gelombang panas 45 centigrade, covid, sareng lini."

Ti Yunani, hiji tulisan nyarios: "Sacara gembleng Yunani ngaduruk .. Athena kalér, Rhodes, kahuruan henteu dikendalikeun. Punten doakeun Yunani. ”

Anu maca di Athena nambihan: "Di beulah kalér Athena, seuneu akibat ngabeledug dina kabel tegangan tinggi. Aya ogé kahuruan di beulah kidul Peloponnesus, di Rhodes, di Kos, sareng di daérah sanés Yunani kusabab panasna panas pisan. Kumaha kaayaan di Spanyol? "

Seuneu liar di Spanyol ngaduruk total 81,194 hektar di 2019. Otoritas lokal ngalaporkeun 10,717 kahuruan, diantarana 3,544 langkung ageung tibatan hiji héktar. Ieu kalebet 14 kebakaran liar anu mangaruhan masing-masing langkung ti 500 hektar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment