Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Sendal Royal Curaçao mangrupikeun warta anu hadé pikeun pariwisata Curacao

Dos Awa, Sandal Resorts 'ngan ukur kolam renang tanpa wates anu luhur sareng dek handap anu sampurna pikeun ngareuwaskeun pandangan anu pikasieuneun.

Sandals Resorts International (SRI) ngungkabkeun detil anyar pikeun Resort andalannya anu ditunggu-tunggu Resort ka-16 sareng usaha munggaran perusahaan kana Curaçao, anu nembe jenengan Sandals Royal Curaçao.
Pengumuman ageung badé sumping dinten Rebo, Agustus kanggo saha waé anu mikirkeun dina liburan Royal di Curacao kalayan corak Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Éta sadayana dimimitian Poé Natal taun kamari nalika Sandals Resort ngumumkeun ékspansi na ka Pulo Karibia Walanda Curacao - ku pulas Jamaika.
  2. Sendal Curaçao bakal nyandak inovasi Resort mewah di Pulo Jawa, anu parantos janten sinonim sareng merek Sandals Resorts anu kawéntar di sakumna daérah. 
  3. Sendal Royal Curaçao linggih dina kawasan anu dijagaan sacara eksklusif 3,000 héktar.

Curaçao, hiji pulo Karibia Belanda, dipikaterang ku pantai-pantai na disimpen kana coves sareng terumbu karang na anu jembar euyeub ku kahirupan laut. Ibukota Willemstad, ngagaduhan arsitéktur kolonial warna-warni, Ngambang Jambatan Ratu Emma, ​​sareng keusik, abad ka-17 Mikvé Israel-Emanuel Synagogue. Éta ogé gateway ka pantai barat sapertos Blue Bay, situs beuleum anu populér.

Sandal Akhir Resorts Pendiri Internasional sareng Pupuhu, Hon. Gordon "Butch" Stewart ngagaduhan visi pikeun ngarobih Pulo Curacao sareng angkat sareng putrana, Wakil Pupuhu Adam Stewart dina bulan Désémber ngadamel pengumuman ieu;

"Éta kasenangan anu béda pikeun urang damel babarengan sareng pamaréntah Curaçao sareng kulawarga Smeets dina usaha anyar anu pikaresepeun ieu pikeun merek Sandals," nyatakeun Gordon "Butch" Stewart. "Kami hoyong ngucapkeun sukur pisan ka Roald Smeets, anu parantos berperan penting dina prosés ieu sareng leres-leres pikaresepeun digarap. Kami ngarencanakeun ngalakukeun langkung ti bagian kami pikeun ningkatkeun pangajen dunya pikeun nagara anu saé ieu. ”

Lokasina di 44 hektar dina perumahan swasta Santa Barbara, hiji wéb anu dijaga éksklusif 3,000-acre, Sandals Royal Curaçao bakal leres-leres ngajalin kaajaiban alam dunya - gurun, sagara, gunung, sareng garis pantai - kalayan pangalaman Resort. Diumumkeun Royal Resort bakal muka panto na dina 14 April 2022

Dinten Rebo, 4 Agustus 2021Sandals ngumumkeun yén pemesanan ayeuna tiasa dilakukeun sareng éta insentif anu hargana $ 1000.

Pencét di dieu pikeun pengumuman lengkep.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment