24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Saluran Panumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped kana Korsi

Saluran Panumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped kana Korsi
Saluran Panumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped kana Korsi
Ditulis ku Harry Johnson

Frontier Airlines ngaleupaskeun pernyataan, nyatakeun yén lalaki éta parantos ditinju salah saurang pramugari lalaki sareng merangan dua pramugari awéwé.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panumpang mimiti agrésip sareng dasarna nyerang pramugari lalaki.
  • Panumpang anu teu sopan ngagorowok ngeunaan kolotna anu beunghar sareng gaduh $ 2 juta.
  • Frontier ngagantungkeun kru pikeun saluran taping panumpang dina korsi na nalika badarat di Rajana.

Frontier Airlines ngaluncurkeun panilitian kana kajantenan tengah sareng panumpang anu teu sopan anu ditundukkeun ku awak awak.

Saluran Panumpang Rowdy Frontier Airlines-Taped kana Korsi

Pidéo panumpang anu teu kadali nuju saluran-kasét kana korsi na pertengahan hiber saatos dituduhkeun nubruk sareng meresihan pramugari parantos viral dina média sosial, sareng éta parantos ngajurung maskapai pikeun nalungtik.

Pidéo ngajantenkeun gelombang dina Salasa nalika éta jalan kana média sosial. Dina klipingna, pramugari tiasa ditingali ngempelkeun panumpang ka korsi aranjeunna, bahkan nempatkeun kasét dina cangkéng, sedengkeun anu sanés dina pesawat nyorowok. 

demarkasi Airlines ngaleupaskeun pernyataan ngeunaan insiden éta, nyatakeun yén lalaki éta parantos ditinju salah saurang pramugari lalaki sareng ngarawat dua pramugari awéwé. 

"Salami hiber ti Philadelphia ka Rajana dina 31 Juli, panumpang ngadamel kontak fisik anu teu pantes sareng pramugari sareng salajengna sacara fisik nyerang pramugari anu sanés, "maskapai dina pernyataan. "Hasilna, panumpang kedah ditahan sareng dugi hiber badarat di Rajana sareng penegak hukum sumping."

Panumpangna, Maxwell Berry, ditahan ku pulisi Miami sareng nyanghareup tilu batréna.

Berry, 22 taun, disangka nyikat cangkir di tukangeun tukang penerbangan sareng teras mecenghul ti kamar mandi tanpa baju kaos, meryogikeun staf pikeun milarian anjeunna kaos anyar dina koperna. Berry teras-terasan ngarénghap dua dada awéwé sareng némbak pramuka penerbangan lalaki, saur pulisi.

Cuplikanana gancang sareng lega sumebar dina média sosial, kalayan sakedik nunjukkeun rasa simpati pikeun panumpang anu ditahan.

Dina pidéo misah anu disangka nampilkeun Berry, anjeunna ngagorowok ngeunaan kolotna anu beunghar sareng gaduh $ 2 juta.

Sanaos dukungan umum pikeun pangunjung hiber, Frontier parantos ngagantungkeun aranjeunna tina tugas ngapung dugi ka panilitian lengkep tiasa dilakukeun. 

"Pramugari penerbangan bakal, sakumaha anu diperyogikeun dina kaayaan sapertos kitu, dibebaskeun tina ngalayang ngantosan parantosan panilitian ngeunaan acara-acara," saur maskapai éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment