Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Curacao Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Curacao Sandals® Resorts siap dipesen ku $ 1000 pulas

Sendal Curacao
Sandals® Resorts Internasional Curacao
  1. Debut Resort salaku Sendal Royal Curaçao, nawiskeun tabungan waktos terbatas sareng ngalaan rencana pikeun sababaraha Sendal "Firsts."
  2. Sendal Royal Curaçao linggih dina kawasan anu dijagaan sacara eksklusif 3,000 héktar.
  3. Di dieu, pasangan bakal mendakan kaéndahan sareng kaanekaragaman geografis di Curaçao, dipikaterang ku rupa bumi anu pikaresepeun, pantai anu murni, guha kapur sareng ibukota Willemstad anu hirup, Situs Warisan Dunya UNESCO.

Lokasina di 44 hektar dina perumahan swasta Santa Barbara, hiji wéb anu dijagaan eksklusif 3,000 héktar, Sandals Royal Kuraso leres-leres bakal ngahubungkeun kaajaiban alam dunya - gurun, sagara, gunung, sareng garis pantai - sareng pangalaman Resort. Di dieu, pasangan bakal mendakan kageulisan sareng kaanekaragaman geografis di Curaçao, dipikaterang ku rupa bumi anu pikaresepeun, pantai anu murni, guha kapur sareng ibukota Willemstad anu masih hirup, Situs Warisan Dunya UNESCO, nalika masih kénéh resep dina Liburan Méwah Kalebet® pangalaman Sendal Resorts kasohor.

Daptar kanggo buka tanggal 14 April 2022, Sandals Royal Curaçao merenah ayana ngan 15 mil ti bandara. Posisi anu nyanghareup ka kulon anu pikaresepeun ngarebut daya tarik salah sahiji matahari terbenam Karibia anu paling spektakuler, nawiskeun tamu pikeun saréat visual. Kalayan kamar sareng kamar anu mewah 351 dina 24 kategori kamar, Sandals Royal Curaçao bakal ngagaduhan pilihan méwah anu langkung inklusif tibatan anu sateuacanna, kalebet dua kategori suite tandatangan énggal, Awa Seaside Butler Bungalows sareng Bungalow Butler Poolside Pulo Kurason Island, kumplit sareng Tranquility Soaking Tubs ™, kolam renang pribadi, palayan butler, sareng sportif sareng modél konversi MINI Coopers gratis pikeun sémah pikeun nyetir nalika ngalanglang pulau.

Tempat Penemuan & Eksplorasi

Pupuhu Eksekutif SRI, Adam Stewart, nyatakeun yén sajaba ti tujuan anyar, ukuranana pikeun ngajaga swasta di sekitar Sandals Royal Curaçao bakal ngamungkinkeun petualangan tamu anyar. "Di Sandals Royal Curaçao, para tamu ogé bakal tiasa angkat, bersepeda sareng ngajemput karinjang piknik pikeun ngabakar dinten-dinten pamanggihan sareng éksplorasi. Asmara murni. Sareng aranjeunna tiasa neraskeun sumanget petualangan ieu di luar gerbang urang dimana aranjeunna bakal mendakan tujuan kelas dunya réstoran anu hébat, warga satempat anu narik ati, seni rupa, sareng pengunjung ti sadayana penjuru dunya. Kami parantos nanem modal tambahan $ 72 juta dina paningkatan sareng paningkatan pikeun ngalengkepan prosés "Sandalisasi" pikeun sipat anu parantos ngajentul ieu, sareng kami henteu tiasa ngantosan tamu kami kagum, "saur Stewart.

Sendal Royal Curaçao bakal janten tempat kolam renang tanpa wates Dos Awa anu munggaran kalayan pandangan anu nyawang laut sareng lanskap gunung anu gencar, sareng The Duchess, réstoran sareng palang pangaping Sandals, diwangun ti kapal Walanda asli 92-kaki. Kalayan salapan réstoran 5-Star Global Gourmet ™ di lokasi (dalapan diantarana énggal sareng khusus pikeun Sandals Royal Curaçao), para tamu bakal ngaraosan rasa internasional tina pot masakan global, kalebet anggur otentik sareng bar kéju Belanda. Pasangan ogé tiasa tuang saatos di tilu treuk tuangeun gourmet pinggir pantai anu nawiskeun ongkos tradisional Curaçao, tapas Spanyol, sareng fusi Asia, atanapi nginum inuman di 10 bar unik di Resort.

Sendal Royal Curaçao bakal ngajantenkeun reputasi mérek salaku otoritas dina roman sareng tilu tempat kawinan laut. Resort ogé bakal nampilkeun Beureum Lane® Spa anu mewah kalayan genep cabanas spa outdoor sareng kamar perawatan; kolam renang jembar; aksés ka lapangan golf kajawaraan Pete Dye 18-liang; 38,000-alun-alun ruang rapat jero sareng luar, pangageungna di Pulo Jawa; dua marinina di tempat sareng 70 situs beuleum, cocog pikeun tamu anu hoyong ngiringan langkung ti 100,000 penyelam anu parantos nampi sertifikasi PADI® ngalangkungan perusahaan resor.

Siap, Setél, Jual

Numutkeun ka Gary Sadler, Wakil Présidén Eksekutif, Penjualan Global & Hubungan Industri pikeun Unik Vacations Inc. (UVI), mangrupikeun afiliasi tina wawakil Sandals Resorts sadunya, tamu anu mesen tinggal di Sandals Royal Curaçao ayeuna dugi ka 2 Nopémber 2021, bakal nampi tawaran Grand Opening khusus kalayan tabungan dugi ka $ 1,000. Sendal Select Rewards Tamu ogé bakal ngabagi tabungan ieu sareng tiasa nampi tambahan harga ekslusif kalayan pilihan kiridit na $ 200 Island Routes Tour, kiridit $ 200 Red Lane® Spa, 5,000 Sandal Instant Select Rewards Loyalty Points, atanapi PADI® Discover Scuba Diving Experience pikeun dua (nilai $ 200) nalika mesen cicing genep wengi atanapi langkung dinten ayeuna dugi ka 5 Agustus 2021. "Kami resep pisan ngadamel resor anu saéstuna luar biasa ieu kanggo pesenan sareng ngenalkeun Curaçao ka pamirsa énggal anu kami terang bakal kapikat ku kaéndahanana, kahaneutan masarakatna sareng tujuan éta énergi teu kaampeuh. Kami yakin mitra kami bakal resep ngajual hotél ieu, "saur Sadler.

Harga bubuka di Sandals Royal Curaçao mimitian ti $ 341 per jalma, per wengi, sareng harga kategori butler mimitian ti $ 538 per jalma, per wengi, dumasar kana padumukan dobel sareng tetep tujuh wengi. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan www.sendal.com. Kanggo langkung seueur perkawis naon anu diarepkeun nalika cicing di Sandals Royal Curaçao, baca blog ieu di dieu: https://www.sandals.com/blog/curacao-sandals-latest-destination/.

sendal® resorts

Sendal Resorts nawiskeun dua urang anu cinta anu paling romantis, pangalaman pakansi méwah Kalebet® di Karibia. Kalayan 16 setélan basisir anu ngajentul di Jamaica, Antigua, Saint Lucia, The Bahamas, Barbados, Grenada, sareng Curaçao dibuka tanggal 14 April 2022, Sandals Resorts nawiskeun langkung inklusif kualitas dibandingkeun perusahaan Resort anu sanés dina planét ieu. Tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; 5-Star Global Gourmet ™ tuang, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Kawinan anu tiasa Disaluyukeun sadayana Sendal Resorts ekslusif. Sendal Resorts ngajamin sémah katenangan tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, Ukuran kaséhatan sareng kaamanan perusahaan anu ditingkatkeun dirancang pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia. Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik Sendal Resorts Internasional (SRI), didirikeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Pantai Resorts sareng mangrupikeun perusahaan Resort sadaya-inklusif Karibia. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan bédana Sandals Resorts Luxury Included®, didatangan www.sendal.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment