24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pulisi Ngangkut Pasén COVID-19

Pulisi Pattaya - Gambar kahadean tina Pattaya Mail

Balai Pulisi Nongprue di Pattaya, Thailand, parantos ngangkut deui kandaraanana pikeun ngangkut kendaraan darurat ka pangiriman darurat pasien COVID-19, nambihan langkung seueur sumberdaya pikeun sistem ambulan anu ditumpes ku panggilan kritis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kasus COVID-19 surging di Pattaya kalayan langkung ti 300 dilaporkeun dinten ieu, Salasa, 3 Agustus 2021.
  2. Ambulan rumah sakit na van parantos ngajalankeun ampir jam anu ngangkut pasien COVID-19 anu gering parna.
  3. Pulisi ngaréspon jalma anu ngantosan ranjang rumah sakit sareng ngangkut éta nalika aranjeunna sayogi.

Kalayan kasus virus corona unggal dinten di Pattaya melonjak di luhur 300 dinten ayeuna, Salasa, 3 Agustus 2021, aparat kapulisian ayeuna parantos ngamimitian ngangkut panyawat ka Rumah Sakit Banglamung.

Ambulan rumah sakit sareng kendaraan anu dioperasikeun ku Sawang Boriboon Thammasathan Foundation parantos ngajalankeun ampir jam sareng ngangkut pasien COVID-19 anu gering parah sareng anu ngantosan ranjang.

Kapolres Nongprue Pol. Kol Chitdecha Songhong sareng Pol. Lt. Col Kengsart Nuanpong ngaréspon kamari, 2 Agustus, ka Désa Winton di Nong Krabok Soi 10 dimana wanoja 71 taun anu napas-napas ngantosan ranjang di Rumah Sakit Banglamung. Hiji tungtungna dibuka dinten éta.

Kabupatén Banglamung, kalebet Pattaya, ngalaporkeun 314 kasus coronavirus énggal dina Salasa nalika Chonburi pencét catetan anu sanés ku 1,359 inféksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment