24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Warta Mecahkeun Czechia wartos Lalampahan Rail News Kawat Wisata

Express Train ti Munich ka Prague nabrak maéhan panumpang di Pilsen, Céko

Karéta Bentrok di Pilsen
Ngalatih Tabrakan Pilsen, Républik Céko

Hiji karéta express Munich ka Prague panginten parantos ngajalankeun lampu beureum saatos ngalangkungan wates ti Jérman ka Républik Céko ngabalukarkeun kacilakaan maut ku karéta régional caket ka Pilsen.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Henteu lami saatos 8 enjing énjing ieu, dua karéta panumpang bénjolan di Républik Céko caket Pilsen sareng kampung Domažlice, kota di Wilayah Plzeň Républik Céko.
  2. Hiji karéta mangrupikeun karéta ekspres antar kota dina jalan ti Munich, Jérman ka Prague, Céko.
  3. Karéta éksklusif EX 351 tabrakan sareng OS7406 karéta régional.

"Kami tiasa mastikeun yén dua jalma kaleungitan nyawa di tempat kajadian," ceuk pulisi Céko dina Twitter.

Pulisi ngalaporkeun yén helikopter ngabantosan ngangkut korban ka rumah sakit caket dieu. Layanan darurat sareng departemén pemadam kebakaran lokal ogé aya di tempat anu kaayaan sababaraha panumpang anu cilaka

Kacilakaan dilaporkeun parantos kajantenan saatos 8 enjing waktos lokal.

Numutkeun kana pernyataan anu teu acan dikonfirmasi, karéta Intercity Express teu paduli lampu beureum sareng panginten anu nyababkeun kacilakaan éta.

Menteri Transportasi Républik Céko Karel Havlicek aya di tempat kejadian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment