24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News

Malikkeun Merk USA Act Disatujuan ku Sénat AS

Porsi Malikeun Merk USA Act Dipuji ku US Travel
Porsi Malikeun Merk USA Act Dipuji ku US Travel
Ditulis ku Harry Johnson

Bantuan darurat anu disayogikeun ku tagihan — anu ngamangpaatkeun dana anu tos aya sareng teu aya biaya tambahan pikeun wajib pajak Amérika-bakal ngabantosan pangunjung internasional langkung gancang, nyingcet waktos pamulihan sareng mulihkeun padamelan AS anu leungit.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sénat AS nyatujuan Undang-Undang Merek USA.
  • Bill nyayogikeun dana darurat pikeun organisasi pamasaran tujuan Amérika Serikat.
  • Karya Brand USA henteu kantos langkung penting.

Wakil Présidén Eksekutif Asosiasi Perjalanan AS pikeun Urusan Publik sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan Sénat AS Panitia Komite Dagang, Élmu sareng Transportasi nyatujuan Pamulihan Brand Amérika Serikat Act (S. 2424), tagihan pikeun nyayogikeun dana darurat ka organisasi pamasaran tujuan Amérika Serikat:

Perjalanan AS ngapungkeun Sénator Klobuchar sareng Blunt pikeun kapamimpinan anu teras-terasan dina Brand USA

"Nalika urang pilari ngawangun deui ékonomi perjalanan tina épék dahsyat tina pandemi, éta henteu overstatement ngomong karya Brand Amérika Serikat teu kantos langkung penting. Brand USA ngagaduhan catetan anu kabuktosan ngahasilkeun pamulangan-signifikan dina investasi, nganteurkeun manpaat ékonomi pikeun daérah perkotaan sareng padésan.

"Nanging, turunna anu lungkawing dina perjalanan internasional parantos ngirangan dana Brand AS: Watesan perjalanan internasional nyababkeun kaleungitan langkung ti 1 juta padamel Amérika sareng $ 150 milyar dina pendapatan ékspor taun kamari waé. Bantuan darurat anu disayogikeun ku tagihan — anu ngamangpaatkeun dana anu tos aya sareng teu aya biaya tambahan pikeun wajib pajak Amérika-bakal ngabantosan pangunjung internasional langkung gancang, nyingcet waktos pamulihan sareng mulihkeun padamelan AS anu leungit.

"Wisata AS applauds Sénator Klobuchar sareng Blunt pikeun kapamimpinan terasna dina Brand USA. Kami ogé ngahaturkeun nuhun ka Pupuhu Cantwell, Anggota Wicker anu gaduh Pangkat, Pupuhu Subcommite Rosen sareng Anggota Sub-komite Peringkat Scott anu parantos ngadukung tagihanana sareng mindahkeun gancang ku panitia. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment