24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta wartos jelema Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Raksasa E-Dagang Cina Ngadamel maskapai anyar

Raksasa E-Dagang Cina Ngadamel maskapai anyar
Pendiri JD.com Richard Li
Ditulis ku Harry Johnson

Persiapan maskapai kargo énggal sumping salaku saingan balanja online JD.com Alibaba Group Holding LTd parantos ngalegaan armada na. YTO Cargo Airlines, milik Alibaba-didukung YTO Express, ngenalkeun angkutan barang anu dirobih tina 767 sareng 777 pesawat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maskapai kargo anyar bakal dumasarkeun di propinsi wétan Jiangsu di Cina.
  • Jiangsu Jingdong Cargo Airlines parantos kéngingkeun persetujuan pangaturan awal pikeun ngaluncurkeun operator anu énggal.
  • Maskapai ieu ngarencanakeun ngagunakeun pesawat Boeing 737-800 pikeun armada na.

nu Administrasi Penerbangan Sipil Cina (CAAC) ngumumkeun yén Suqian Jindong Zhanrui Enterprise Management, dikawasa ku JD.com pangadeg Richard Liu, parantos dipasihkeun pikeun nyetél maskapai kargo anyar anu berbasis di propinsi wétan Jiangsu.

Jiangsu Jingdong Cargo Airlines, kalayan modal anu kadaptar 600 juta yuan ($ 92.83 juta), parantos kéngingkeun persetujuan pangaturan awal pikeun ngaluncurkeun operator anyar, régulator penerbangan China nyatakeun dina béwara.

Perusahaan anu dikawasa ku pangadeg raksasa e-commerce Cina JD.com Inc. bakal nyumbang 75% ibukota pendiri nalika Airport Group di Nantong, kota di Jiangsu, bakal nyayogikeun sésana, numutkeun ka CAAC.

Numutkeun kana catetan CAAC, maskapai anyar ngarencanakeun ngagunakeun pesawat Boeing 737-800 pikeun armada na.

Persiapan maskapai kargo énggal sumping salaku saingan balanja online JD.com Alibaba Group Holding LTd parantos ngalegaan armada na. YTO Cargo Airlines, milik Alibaba-didukung YTO Express, ngenalkeun angkutan barang anu dirobih tina 767 sareng 777 pesawat.

Boeing, anu parantos berjuang di Cina kalayan penjualan pesawat panumpang, mendominasi pasar angkutan global.

Ongkos angkutan udara parantos meroket, disetir sawaréh ku perluasan balanja online anu diinduksi ku pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment