24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab Énggal Breaking News Eustatius piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Eustatius ngabagéakeun Wisatawan Anu Di vaksinasi Sepenuhnya

Eustatius ngabagéakeun Wisatawan Anu Di vaksinasi Sepenuhnya
Eustatius ngabagéakeun Wisatawan Anu Di vaksinasi Sepenuhnya
Ditulis ku Harry Johnson

Warga anu teu divaksinasi, anggota kulawarga, padamel atanapi jalma anu ngagaduhan bumi di Statia sareng anu di nagara anu berisiko tinggi atanapi nagara anu berisiko tinggi sateuacanna ogé ditampi tapi kedah ka karantina salami 10 dinten saatos lebet.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Turis anu teu divaksinasi teu acan tiasa nganjang ka Statia.
  • Kusabab pangaruh anu kuat tina COVID-19 dina ékonomi Statia, Pamaréntah lokal henteu ngagaduhan pilihan sanés nyaéta langkung jauh deui pikeun muka pulau.
  • Daptar résiko anu kacida luhurna, résiko tinggi, résiko lemah sareng nagara-nagara anu handap pisan bakal dianyarkeun sacara rutin.

Badan Publik St. Eustatius ieu ngingetan masarakat yén dugi ka Senén anu bakal datang, 2 Agustus 2021 tahap katilu Peta Jalan bakal épéktip. Ieu ngandung harti yén datang anu divaksinasi pinuh kalebet wisatawan tiasa nganjang ka Statia.

Eustatius ngabagéakeun Wisatawan Anu Di vaksinasi Sepenuhnya

Datang ti nagara anu berisiko tinggi kedah taat kana protokol anu ketat 5 dinten saatos sumping anu kalebet ngagem masker, ngajaga jarak sosial sareng henteu ngiringan acara anu teratur. Pengunjung divaksinasi ti nagara anu berisiko tinggi dipersilahkan tapi kedah lebet karantina (tengah) salami 5 dinten saatos lebet. Datang anu divaksinasi pinuh ti nagara-nagara anu résiko rendah henteu kedah taat kana tindakan anu tangtu sareng henteu kedah asup ka karantina.

Warga sanés divaksinasi, anggota kulawarga, padamel atanapi jalma anu gaduh bumi di Statia sareng anu di nagara anu berisiko tinggi atanapi nagara anu berisiko tinggi sateuacanna ogé ditampi tapi kedah ka karantina salami 10 dinten saatos lebet. Turis anu teu divaksinasi teu acan tiasa nganjang ka Statia.

Daptar résiko anu kacida luhurna, résiko tinggi, résiko lemah sareng nagara-nagara anu handap pisan bakal diénggalan sacara rutin.

Dibuka deui hartosna aya résiko anu langkung ageung sabab langkung seueur pengunjung ti (nagara-nagara) anu résiko tinggi tiasa lebet Statia sareng tiasa nyangking virus ka Pulo Jawa.

Salaku tambahan, varian Delta of COVID-19 ningkatkeun tingkat résiko sabab varian ieu langkung tepa. Nanging, kusabab pangaruh COVID-19 anu gedé pisan kana ékonomi Statia, sareng kanyataan yén paket pangrojong sosial pamaréntahan Walanda moal disayogikeun deui, Pamaréntah daérah henteu ngagaduhan pilihan sanés nyaéta langkung jauh deui pikeun muka pulau.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment