24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kitts & Nevis: Henteu Watesan Kana Jumlah Panumpang Cruise

Kitts & Nevis: Henteu Watesan Kana Jumlah Panumpang Cruise
Kitts & Nevis: Henteu Watesan Kana Jumlah Panumpang Cruise
Ditulis ku Harry Johnson

Protokol pelayaran pikeun neraskeun deui wisata pesiar henteu nempatkeun wates jumlah panumpang anu diidinan lebet kana Féderasi dina kapal pesiar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kitts & Nevis netelakeun protokol pelayaran ayeuna.
  • Blog Karajaan Karajaan, tanggal 2 Agustus 2021 henteu akurat.
  • Kitts & Nevis parantos damel sareng sadayana mitra pelayaran pikeun mempermudah hasil pariwisata pelayaran anu suksés.

Kitts & Nevis dinten ayeuna netelakeun yén teu aya watesan kapasitas dina jumlah panumpang anu tiasa lebet kana Féderasi dina kapal pesiar nalika fase pembukaan sektor pariwisata pesiar ayeuna.

Kitts & Nevis: Henteu Watesan Kana Jumlah Panumpang Cruise

nu Royal Karibia blog, tanggal 2 Agustus 2021, nyatakeun “St. Kitts nembé ngumumkeun kabijakan anyar anu ngan ukur ngamungkinkeun 700 tamu nganjang ka pulau na per kapal. The Allure of the Seas sailing dina 8 Agustus ayeuna bakal nganjang ka Philipsburg, St. Maarten, "éta henteu akurat.

Menteri Pariwisata, Transportasi sareng Pelabuhan, anu terhormat Lindsay FP Grant nyatet, "Protokol pelayaran pikeun neraskeun deui wisata pesiar henteu nempatkeun wates jumlah panumpang anu diidinan lebet kana Féderasi dina kapal pesiar. Kaputusan ku Royal Caribbean pikeun Allure of the Seas ulah nelepon port di St. Kitts dina 8 Agustus 2021 balayar éta sanés kusabab panumpang 700-pesiar kapasitas maksimum per kapal. " 

Kitts & Nevis parantos damel sareng Royal Karibia sareng sadaya mitra pelayaran pikeun mempermudah hasil pariwisata pelayaran anu suksés. Féderasi ngarepkeun ngabagéakeun Allure of the Seas sareng kapal pesiar anu sanés nalika dibuka deui teras-terasan.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment