24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kitts & Nevis Nolak Éntri Ka Wisatawan ti Brasil, India, Afrika Kidul sareng Inggris

Kitts & Nevis Nolak Éntri Ka Wisatawan ti Brasil, India, Afrika Kidul sareng Inggris
Kitts & Nevis Nolak Éntri Ka Wisatawan ti Brasil, India, Afrika Kidul sareng Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Kitts & Nevis mutahirkeun piwuruk perjalanan na pikeun anu datang ti Brazil, India, Afrika Kidul sareng Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jalma-jalma ti Brazil, India, Afrika Kidul sareng Inggris disarankan pikeun henteu angkat ka St. Kitts & Nevis dina waktos ayeuna.
  • Kitts & Nevis bakal nolak asupna ka palancong ti Brazil, India, Afrika Kidul sareng Inggris.
  • Saran perjalanan dugi ka 31 Agustus 2021.

Kitts & Nevis parantos ngalegaan deui naséhat perjalanan pikeun palancong anu sumping ti Inggris, Brasil, India sareng Afrika Kidul dugi ka tanggal 19 Juli 2021 dugi ka 31 Agustus 2021. Jalma-jalma ti tujuan anu disebatkeun disarankan henteu angkat ka St. Kitts & Nevis dina waktos ayeuna. Éntri kana Féderasi bakal ditolak. Warga sareng Warga St. Kitts & Nevis anu sumping ti salah sahiji nagara ieu kedah ngolah pamundut perjalananna ngalangkungan platform online www.knatravelform.kn.  

Kitts & Nevis Nolak Éntri Ka Wisatawan ti Brasil, India, Afrika Kidul sareng Inggris

Jalma anu parantos divaksinasi salami dua minggu atanapi langkung sateuacan kadatanganana diwajibkeun karantina salami opat (4) dinten saatos sumping sareng ngantosan Tés négatip RT-PCR anu dilaksanakeun dina dinten ka opat (4), sateuacan aranjeunna tiasa dileupaskeun. karantina. Jalma-jalma Warga sareng Warga anu henteu acan divaksinasi salami dua minggu sateuacan kadatanganana diwajibkeun karantina salami 14 dinten saatos sumping.

Kaputusan pikeun manjangkeun piwuruk dumasarkeun kana naséhat Menteri Kaséhatan sareng diberlakukeun ku Pamaréntah St. Kitts & Nevis ngalangkungan Pasukan Tugas Nasional COVID-19 dina kapentingan ngajaga perbatasan na sareng kaséhatan wargana. Pamaréntah ngalegaan naséhat pikeun ngaréspon varian COVID-19 anu asalna di Inggris, Brasil, Afrika Kidul sareng India.

Anu janten perhatian khusus dina waktos ayeuna nyaéta varian Delta. Féderasi St. Kitts & Nevis bakal terus ngawas kaayaan anu nuju berkembang sareng bakal masihan pembaruan saluyu.  

Wisatawan kedah rutin mariksa Otoritas Pariwisata St. Kitts jeung Otoritas Pariwisata Nevis jaba pikeun apdet sareng inpormasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment