24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Ngan Anu Datang Vaksin Anu Diidinan Bakal Diidinan Asup ka AS

Ngan Anu Datang Vaksin Anu Diidinan Bakal Diidinan Asup ka AS
Ngan Anu Datang Vaksin Anu Diidinan Bakal Diidinan Asup ka AS
Ditulis ku Harry Johnson

Datang asing ka Amérika Serikat kedah nunjukkeun buktina parantos divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 nalika larangan perjalanan, anu ngalarang pelancong ti kalolobaan dunya lebet ka nagara éta, tungtungna diangkat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah AS ngembangkeun rencana pembukaan perjalanan internasional.
  • Wisatawan asing anu lebet ka Amérika Serikat kedah gaduh buktina vaksinasi.
  • Ngan ukur palancong anu divaksinasi anu diijinkeun asup ka Amérika Serikat.

Numutkeun ka pejabat White House, Pamaréntah Amérika Serikat ngagarap rencana pikeun ngabutuhkeun ampir kabéh pangunjung asing ka Amérika Serikat nunjukkeun buktina parantos divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 nalika larangan perjalanan, anu ngalarang palancong ti kalolobaan dunya ti asup ka nagara, tungtungna diangkat.

Ngan Anu Datang Vaksin Anu Diidinan Bakal Diidinan Asup ka AS

Pejabat anu henteu dikenal namina nyatakeun yén Gedong Bodas hoyong muka deui perjalanan, anu bakal naék usaha pikeun maskapai sareng industri pariwisata, tapi larangan perjalanan anu ayeuna ngalarang pengunjung ti seueur nagara anu angkat ka Amérika Serikat moal langsung diserang, nunjukkeun naékna varian Delta anu tiasa ditularkeun pisan tina virus.

Pamaréntahan Biden ngagaduhan kelompok kerja antar anu damel "kanggo gaduh sistem énggal nalika urang tiasa muka deui perjalanan," saur pejabat éta, nambihan éta kalebet "pendekatan bertahap anu antukna waktos bakal hartosna, kalayan pengecualian terbatas, yén warga asing anu ngumbara ka Amérika Serikat (ti sadaya nagara) kedah divaksinasi pinuh. "

Watesan perjalanan AS anu luar biasa mimiti ditetepkeun ka Cina dina Januari 2020 pikeun ngatasi panyebaran COVID-19. Seueur nagara sanés anu parantos ditambihan, nembé India di bulan Méi.

Koméntar pejabat éta mangrupikeun sinyal anu pang kuatna dugi ka ayeuna yén Gedong Bodas ningali jalan pikeun ngaleungitkeun larangan éta.

Pejabat Gedong Bodas henteu langsung ngajawab patarosan ngeunaan naha administrasi ngembangkeun rencana pikeun ogé nyababkeun datang ti Mexico sareng Kanada divaksinasi sateuacan nyebrang wates darat.

Ayeuna, hiji-hijina wisatawan asing anu diijinkeun nyebrang ku darat ka Amérika Serikat ti Méksiko sareng Kanada mangrupikeun padamel penting sapertos supir treuk atanapi perawat.

Amérika Serikat ayeuna nyaram kalolobaan warga sanés Amérika Serikat anu dina 14 dinten terakhir parantos di Karajaan Inggris, 26 nagara Schengen di Éropa tanpa kontrol wates, Irlandia, Cina, India, Afrika Kidul, Iran sareng Brazil.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment