24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pamaréntah Sadayana: Revival sareng Reformasi di Aviation India

India Aviation

Sektor penerbangan India, kalebet maskapai penerbangan, bandara, sareng jasa anu aya hubunganana, parantos diteken ku kauangan tina pandemi COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamaréntah India parantos beurat sareng langkah-langkah pikeun ngahirupkeun sektor penerbangan sipil India.
  2. Ampir Urang Sunda. 25,000 crores anu kedah dianggo kanggo kamekaran sareng pamekaran séktor penerbangan sipil dina 4 ka 5 taun ka hareup.
  3. Operasi domestik ayeuna parantos ngahontal sakitar 50% tingkat pra-COVID, sareng jumlah angkutan barang parantos ningkat tina 7 janten 28.

Menteri Nagara di Kamentrian Penerbangan Sipil India, Jéndral (Retd.) Dr. VK Singh, nyarios dina jawaban tinulis ka Shri MV Shreyams Kumar di Rajya Sabha dinten ayeuna yén hasil koncina parantos aya dina pandemi éta.

Detil ngeunaan léngkah-léngkah utama anu dilakukeun ku pamaréntah pikeun ngahirupkeun deui séktor penerbangan sipil salami periode ieu, diantarana, sapertos kieu:

  • Nyayogikeun dukungan ka maskapai ngalangkungan sababaraha ukuran kawijakan.
  • Nyayogikeun infrastruktur bandara ngalangkungan Otoritas Bandara India sareng operator swasta.
  • Promosi investasi swasta di bandara anu aya sareng énggal ngalangkungan rute PPP.
  • Nyayogikeun Sistem Navigasi Air anu éfisién.
  • Ngalangkungan Air Bubble Arrangements, usaha parantos dilakukeun pikeun mastikeun perlakuan anu adil sareng adil ka operator kami di sektor internasional.
  • Tingkat Pajak Barang sareng Jasa (GST) diréduksi janten 5% tina 18% kanggo jasa Perawatan, Perbaikan sareng Perbaikan Umum (MRO) domestik.
  • Lingkungan panyewaan sareng pembiayaan pesawat anu kondusif parantos diaktipkeun.
  • Rasionalisasi rute di ruang udara India dina koordinasi sareng Angkatan Udara India pikeun manajemén ruang udara anu épisién, rute anu langkung pondok sareng konsumsi bahan bakar handap.
  • Koordinasi sareng pamangku kapentingan pikeun méréskeun masalah.

Pamaréntah ogé parantos nyandak sababaraha tindakan pikeun reformasi dina sektor penerbangan sipil nagara ku nyayogikeun infrastruktur sareng fasilitas kelas paling luhur. Promosi investasi swasta di bandara anu aya sareng énggal ngalangkungan jalur PPP parantos dilaksanakeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment