24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
kabudayaan Hak Asasi manusa wartos piknik trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Dina Pipa, Dina Pigeon Shed: Dimana cicingeun Bumi

Dimana cicing di bumi

Kalayan seueur jalma anu teu padamelan sareng seueur anu tilar dunya nyéwa atanapi hipotik, tempat cicingna janten langkung seueur wabah kusabab pandemi COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pikeun jalma anu untung, jalma anu nganggap dirina teu boga bumi tiasa cicing sareng anggota kulawarga di bumi na.
  2. Pikeun anu teu ngagaduhan tempat anu sanés, aya tempat panyumputan, tapi rohangan kawates pisan.
  3. Janten jalma-jalma anu aya di jalan parantos mendakan sababaraha cara unik pikeun ngatasi kakurangan panyumputanana.

Panginten bentuk perumahan samentawis anu paling umum nyaéta tenda. Aranjeunna cinyusu sapertos komunitas alit di sapanjang trotoar sareng di taman gancang sakumaha supa tumbuh sapeupeuting. Seueur kota ngalakukeun "nyapu" sareng maksa anu teu gaduh bumi angkat, ngan mendakan kemah énggal anu dipindahkeun di tempat sanés énjingna. Éta mangrupikeun kaulinan konstan pikeun ngagulung dadu sareng ngalih ka buruan Monopoli tina tempat cicingna.

Dina handapeun jembatan mangrupikeun tempat umum dimana anu teu boga bumi kumpul sareng saleresna sering gaduh komunitas anu cukup rumit. Éta ngabantosan kanggo gaduh panyumputan dina overhead tina cuaca sareng ogé janten teu katingali tina panon anu teu preman. Sajumlah tempat ieu mangrupikeun tempat kemah, kota-kota alit, anu janten markas bumi pikeun sababaraha ratus jalma.

Dina Mobil Anjeun

Pikeun jalma anu anyar teu boga imah, aranjeunna masih gaduh mobil sareng cicing di ditu. Hirup dina kandaraan disebat Vehicular Homelessness, sareng éta naékna di kota-kota di Amérika Serikat. Aya langkung ti 16,000 jalma anu cicing dina kendaraanna di Los Angeles, California, nyalira.

Di sababaraha kota, hukum parantos disahkeun pikeun merangan anu teu gaduh bumi ti bobo sapeupeuting dina kendaraanna. Kota-kota anu sanés anu ngagaduhan haté anu langkung saé ngoperasikeun tempat parkir pikeun jalma-jalma pikeun parkir peuting-peuting pikeun bobo dina mobilna. Pabrik gosip nyatakeun yén WalMart tiasa ngahampura mobil sapeuting di tempat parkirna.

Dina Buleud

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment