24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Rapat Berita Industri wartos piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Poéna Pembiayaan Pariwisata & Rékréasi Watesan Jumlah $ 1.5 Milyar Dina Q2 2021

Poéna Pembiayaan Pariwisata & Rékréasi Watesan Jumlah $ 1.5 Milyar Dina Q2 2021
Poéna Pembiayaan Pariwisata & Rékréasi Watesan Jumlah $ 1.5 Milyar Dina Q2 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Ngabandingkeun nilai transaksi lintas batas di daérah anu béda-béda di dunya, Éropa ngagaduhan posisi paling luhur, kalayan total tawaran anu diumumkeun sakitar $ 1 milyar dina waktos éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pembiayaan usaha $ 650 juta tina FlixMobility mangrupikeun daptar paling luhur.
  • Jérman paling luhur daptar dina hal nilai transaksi $ 745.23 juta.
  • Nagara luhur dina hal kagiatan transaksi pembiayaan usaha lintas batas di Q2 2021 nyaéta Perancis.

Total poéna pembiayaan usaha pariwisata & hiburan salib $ 1.5bn diumumkeun sacara global dina Q2 2021, dipimpin ku pembiayaan usaha $ 650 juta tina Mobilitas Flix.

Poéna Pembiayaan Pariwisata & Rékréasi Watesan Jumlah $ 1.5 Milyar Dina Q2 2021

Nilai éta nandaan paningkatan 421.4% dibanding kuartal sateuacanna sareng naékna 509.4% upami dibandingkeun sareng rata-rata opat-saparapat terakhir, anu $ 242.88m.

Ngabandingkeun nilai transaksi lintas batas di daérah anu béda-béda di dunya, Éropa ngagaduhan posisi paling luhur, kalayan total tawaran anu diumumkeun sakitar $ 1 milyar dina waktos éta. Di tingkat nagara, Jérman paling luhur daptar dina hal nilai transaksi dina $ 745.23m.

Dina hal jilidna, Éropah muncul salaku daérah luhur pikeun pariwisata & industri hiburan luang nguruskeun pembiayaan usaha patempatan sacara global, dituturkeun ku Asia-Pasipik teras Amérika Kalér.

Nagara luhur dina hal kagiatan transaksi pembiayaan usaha lintas wates dina Q2 2021 nyaéta Perancis kalayan tilu poéna, dituturkeun ku Jérman sareng tilu sareng India kalayan tilu.

Dina taun 2021, dina akhirna, transaksi pembiayaan usaha lintas batas anu sakitar $ 1.5bn diumumkeun sacara global dina industri pariwisata & hiburan, nandaan turunna 243.1% taun dina sataun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment