24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Qatar Airways Grounds Quarter Of Airbus A350 Fleet na

Qatar Airways Grounds a Quart Of Its Airbus A350 Fleet
Qatar Airways Grounds a Quart Of Its Airbus A350 Fleet
Ditulis ku Harry Johnson

Qatar Airways ngarepkeun Airbus parantos netepkeun akar sabab sareng ngalereskeun sacara permanen kaayaan anu nyababkeun ku Qatar Airways sareng régulator kami sateuacan urang nyandak pangiriman pesawat A350 salajengna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kaamanan sareng kaamanan panumpang na tetep janten masalah utama Qatar Airways.
  • Qatar Airways damel kerjasama sareng sadaya perusahaan kontrakan anu kapangaruhan ku grounding A350 ieu.
  • Qatar Airways parantos nyandak tindakan pikeun balikkeun armada A330 kana jasa.

Salian ti cek rutinna pikeun mastikeun kasalametan sareng kaamanan panumpang sareng pesawat na, Qatar Airways terus ngawaskeun raket kaayaan penting di saluareun na Airbus Armada A350 di mana permukaan pesawat di handapeun cet na ngahinakeun dina laju anu gancang. Maskapai ieu damel sareng régulator na pikeun mastikeun kasalametan sadayana panumpang sareng dina dasar ieu, sareng nuturkeun instruksi anu jelas tina régulator na, tilu belas pesawat ayeuna parantos ditetepkeun, sacara efektif ngaluarkeun aranjeunna tina jasa dugi ka waktos sabab sabab tiasa ditetepkeun sareng solusi anu nyayogikeun sayogi pikeun ngalereskeun kaayaan kaayaan anu permanén.

Qatar Airways Grounds a Quart Of Its Airbus A350 Fleet

Kaamanan sareng kaamanan panumpang na tetep janten masalah utama Qatar Airways. Maskapai bakal ngalakukeun sagala anu tiasa dilakukeun pikeun mastikeun ogé panumpang na henteu kasulitan ku mandat ngaleupaskeun pesawat ieu tina jasa sareng bakal ngusahakeun milarian solusi alternatif pikeun nawiskeun standar jasa anu biasa pikeun sadaya panumpang. Qatar Airways parantos nyandak tindakan pikeun ngahankeun armada A330 na kana jasa kalayan pangaruh langsung pikeun ngimbangan sababaraha pangaruh tina pesawat A350 anu grounded sareng ayeuna ogé ningali solusi anu sanés.

Salaku tambahan pikeun fokus maskapai dina mayungan reputasina pikeun nawiskeun pangalaman palanggan anu pangluhurna, Qatar Airways damel damel kerjasama sareng sadaya perusahaan penyewaan anu kapangaruhan ku grounding A350 ieu anu parantos ngamimitian ngariksa pesawat anu aya pangaruhna.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Kalayan pangwangunan anu pang anyarna ieu, urang leres-leres ngarepkeun yén Airbus ngarawat hal ieu kalayan perhatian anu meryogikeunana. Qatar Airways moal nampi anu sanés salain ti pesawat anu terus nawiskeun ka konsumén na standar kaamanan anu pangluhurna sareng pangalaman perjalanan anu paling pantes. Qatar Airways ngarepkeun Airbus parantos netepkeun akar sabab sareng sacara permanen menerkeun kaayaan anu nyababkeun ku kapuasan Qatar Airways sareng régulator kami sateuacan kami ngangkut pesawat A350 salajengna. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment