24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Délta Neruskeun Penerbangan Nonstop Atlanta-San José

Délta Neruskeun Penerbangan Nonstop Atlanta-San José
Délta Neruskeun Penerbangan Nonstop Atlanta-San José
Ditulis ku Harry Johnson

Konéksi anu disimpen sareng Bandara Pangsibukna Dunya ningkatkeun aksés global pikeun Bandara Silicon Valley.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hiber sapeuting berangkat ka San José jam 10:55 (PST), dugi ka Atlanta sakitar 4.5 jam engké jam 6:30.
  • Garapan Delta Air nganggo pesawat Boeing 757 dina penerbangan San José-Atlanta.
  • Delta Air Lines nunda jasa antara SJC sareng ATL di 2020 kusabab pandemi COVID-19.

Mimiti wengi ayeuna, palancong bakal langkung aksés sareng gampang nalika ngalayang ti San José ka Atlanta. Pejabat di Bandara Internasional Norman Y. Mineta San José (SJC) ngumumkeun dinten yén jasa nonstop poean ka Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL) dihanca deui Delta Air Galur peuting ieu.

Délta Neruskeun Penerbangan Nonstop Atlanta-San José

Hiber sapeuting berangkat ka San José jam 10:55 (PST) kana pesawat Boeing 757, dugi ka Atlanta sakitar 4.5 jam engké jam 6:30 AM (EST).

Pejabat bandara nunjukkeun yén lalu lintas usum panas anu kuat, penerbangan balik, sareng réstoran dibuka deui, toko, sareng konsési nunjukkeun katahanan pikeun SJC sareng mitra bisnisna. Sedengkeun Nagara California parantos ngaleungitkeun sababaraha sarat COVID-19, wisatawan tetep diperyogikeun pikeun masker, sareng Bandara tetep ngadorong jarak sosial.

"Jasa balik ka Atlanta mangrupikeun tonggak tonggong pikeun pamulihan perjalanan," saur John Aitken, Sutradara di Bandara Internasional Mineta San José. "Éta mangrupikeun duduaan kadua Delta dina sababaraha minggu, sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu hébat sareng ngenalkeun pasar konci saluyu sareng ningkatkeun jumlah panumpang. Hartsfield-Jackson Atlanta International mangrupikeun bandara paling sibuk di dunya, sareng kami resep hubungan deui sareng kota Atlanta sareng jaringan tujuan sadunya anu dugi. ”

Atlanta balik deui ka daptar jasa udara Delta di SJC saatos dilanjutkeun jasa nonstop ka Minneapolis-St. Paul (MSP) ti SJC tanggal 19 Juli. Delta Air Lines ngagantungkeun jasa antara SJC sareng ATL di 2020 kusabab pandemi COVID-19 sareng penurunan perjalanan anu aya hubunganana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment