Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Topéng wajib balik ka London Underground

Topéng wajib balik ka London Underground
Topéng wajib balik ka London Underground
Ditulis ku Harry Johnson

Upami dilaksanakeun, parobihan anu diusulkeun ku Walikota Khan sacara épéktip bakal ngabalikeun kaayaan dina angkutan umum London kana kaayaan sateuacan 19 Juli.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Topéng anu nganggo dina pipah tiasa dipénta ku hukum deui engké.
  • Ngan ukur masking wajib anu ngajantenkeun jalma bakal aman dina transportasi umum deui.
  • Nganggo masker wajib pikeun Inggris murag dina 19 Juli.

Walikota London Sadiq Khan anu ngadesek balikna masker wajib ngagem dina London Tube, nyiar dijantenkeun undang-undang hukum, sahingga ngamungkinkeun Polda Transportasi Inggris pikeun maksa sareng maksakeun hukuman anu tetep ka jalma-jalma anu dina karéta anu henteu masker.

Walikota London Sadiq Khan

"Kami nyobian ngalobi Pamaréntah pikeun ngamungkinkeun urang nyandak undang-undang, janten éta janten undang-undang deui, janten kami tiasa ngaluarkeun bewara pinalti sareng urang tiasa nganggo jasa pulisi sareng BTP pikeun maksa ieu," saur Khan. , nambihan yén ngan ukur masking wajib anu ngajantenkeun jalma bakal aman dina transportasi umum deui.

Wajib maké baju topéng deui bakal ngajadikeun jalma ngaraos langkung aman sareng ngadorong aranjeunna nganggo Tube, saur walikota.

Ngagem masker wajib pikeun Inggris murag dina 19 Juli, sanaos Khan parantos konsistén nentang pamindahan éta. Dihareupeun 'Hari Merdeka', anu mungkas ngagem masker wajib, anjeunna nyungkeun Transportasi pikeun London (TfL) menerkeunana salaku "kaayaan angkot," sahingga padamel TfL tiasa nyuhungkeun panumpang anu henteu patuh supados angkat tina beus atanapi karéta.

Upami dilaksanakeun, parobihan anu diusulkeun ku Walikota Khan sacara épéktip bakal ngabalikeun kaayaan dina angkutan umum London kana kaayaan sateuacan 19 Juli. Sanaos pelonggaran larangan, sakitar dua per tilu jalma dewasa di Inggris masih ngarencanakeun pikeun terus nganggo masker, numutkeun statistik resmi. Jumlah jalma anu nganggo masker dina angkutan umum ogé tetep luhur, kalayan sakitar 85% Tabung, beus, sareng panumpang karéta nuluykeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment