24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Warta Breaking Finlandia Perancis Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Air France Percaya ka Santa Claus kirang ti $ 400

Air France Muka Hiber Ka Tempat Asli Di Santa Claus
Air France Muka Hiber Ka Tempat Asli Di Santa Claus
Ditulis ku Harry Johnson

Air France ngumumkeun penerbangan pikeun usum salju 2021-2022 ti Paris, Perancis ka Rovaniemi, Finlandia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rute Paris-Rovaniemi mangrupikeun lawang anu penting pikeun perjalanan dina pamulihan pariwisata.
  • Wisatawan Perancis parantos janten grup internasional kadua pangageungna di akomodasi Rovaniemi.
  • Muka rute mastikeun pertumbuhan di hareup pikeun pariwisata internasional Rovaniemi sareng Lapland.

Air France parantos ngumumkeun penerbangan langsung ti bandara Charles de Gaulle di Paris ka Rovaniemi dina mimiti Désémber.

Air France Muka Hiber Ka Tempat Asli Di Santa Claus

Air France parantos ngumumkeun dua penerbangan mingguan mimitian ti 4 Désémber 2021. Rute usum bakal nawiskeun penerbangan dugi ka 5 Maret 2022.

"Kami bungah pikeun rute anu anyar diumumkeun ku Air France. Konéksi anyar ieu bakal ngahasilkeun langkung seueur perjalanan pikeun Lapland sareng nunjukkeun kambuh sambungan hiber pikeun Finlandia sareng Éropa, "nyatakeun Petri Vuori anu ngurus Penjualan sareng Pangembangan Rute di Finavia.

Jalur Paris - Rovaniemi mangrupikeun lawang penting pikeun perjalanan dina pamulihan pariwisata sareng pikeun ngajantenkeun kamekaran pikeun perjalanan internasional Rovaniemi sareng Lapland.

"Sacara statistik wisatawan Perancis parantos janten grup internasional kadua pangageungna di akomodasi Rovaniemi. Jalur langsung anu nembé diumumkeun dipercaya tiasa dianggo pikeun masing-masing wisatawan sareng operator wisata, anu parantos netepkeun Rovaniemi salaku tujuan usum salju anu populér sareng magis, "nyatakeun Sanna Kärkkäinen The Managing Director of Visit Rovaniemi.

Rovaniemi nyaéta ibukota Lapland, di Finlandia kalér. Ampir ancur nalika Perang Dunya II, dinten ayeuna janten kota modérn anu dikenal janten kota resmi "Santa Claus", sareng ningali Lampu Utara. Éta di bumi pikeun Arktikum, musium sareng pusat sains ngajajah daérah Arktik sareng sajarah Finlandia Lapland. Pusat Élmu Pilke nampilkeun paméran interaktif di leuweung kalér.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment