24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos tanggung jawab Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Ninggalkeun Print Héjo Nalika Liburan di Seychelles

Seychelles Héjo

Kawéntar pikeun kaéndahan anu murni, Seychelles parantos dikenalkeun salaku tujuan anu proaktif kalayan sakitar 47% daratanana dijagaan sareng diaku pikeun usaha luar biasa na pikeun ngalestarikeun warisan alam anu euyeub ku prakték sareng tindakan anu sustainable.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles mangrupikeun tujuan sustainable anu unggul di daérah Samudra Hindia.
  2. Pulo Seychelles parantos janten tujuan anu munggaran pikeun nyiptakeun komunitas online na dina platform Global Impact Network.
  3. Ieu mangrupikeun platform digital anu ngamungkinkeun para pangguna ngalacak ukuran sareng méréskeun tindakan sustainable ngaliwatan tantangan anu senang sareng anu tiasa dihontal ngeunaan masalah dunya nyata.

Seychelles ka-38 dina Indéks Kinerja Lingkungan di 2020, munggaran di Daérah Sub-Sahara sareng salaku nagara pulau leutik; konservasi alam mangrupikeun cara hirup di Seychelles.

Logo Seychelles 2021

Émut yén nalika perjalanan gaduh seueur dampak anu positip, éta ogé tiasa, nyandak tol ageung ka lingkungan ku nempatkeun ngaronjat galur dina ékosistem rapuh sareng nyumbang kana naékna émisi bahan bakar fosil. Seychelles, salaku tujuan sustainable anu unggul di wilayah Samudera Hindia, ngagaduhan perjalanan anu tanggung jawab salaku bagian penting tina modél bisnis na.

Ieu mangrupikeun lima hal anu tiasa dilakukeun pengunjung pikeun ngabantosan janten bagian tina gerakan pariwisata berkelanjutan nalika liburan anjeun di Seychelles:

Kenalkeun tujuan sateuacan perjalanan anjeun

Pikeun ngagaduhan pangalaman anu lengkep dina tujuan, kenal sareng keunikan Seychelles bahkan sateuacan anjeun sumping. Maca ngeunaan sagala rupa kapuloan khusus pikeun konservasi sareng flora sareng fauna unik tujuan Seychelles kanggo terang dimana angkatna pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun.

Ngadukung fasilitas akomodasi ramah lingkungan sareng panyedia jasa perjalanan anu tanggung jawab anu sanés nalika di Seychelles. Seueur mitra wisata anu sadar ngahasilkeun pangaruh ngalangkungan gerakan leutik ka lingkungan kalayan ngagunakeun énergi anu terbarukan, ngagaduhan sistem pengelolaan limbah anu épéktip, daur ulang, atanapi bahkan gedong nganggo bahan anu tiasa dibaharukeun.

Nalika di Seychelles, anjeun tiasa ngirangan tapak karbon anjeun ku nyéwa sapédah pikeun wisata di pulau-pulau anu langkung alit sapertos Praslin sareng La Digue.

Entong cilaka

Nalika ngadatangan pulau-pulau anu éndah, jaga-jaga pikeun henteu ngaganggu ékosistem anu rapuh. Penting pisan anjeun henteu miceun produk sasatoan, batu, pepelakan, siki atanapi sarang manuk sareng hindaran keuna atanapi nangtung dina terumbu karang. Entong ngaluarkeun cangkang langsung ti laut, sareng ulah ngagaleuh produk anu didamel tina cangkang penyu atanapi spésiés anu kaancam punten, langkung-langkung haram pikeun ngalakukeunana.

Aya kasempetan konservasi anu luar biasa pikeun para tamu pikeun ilubiung dina Seychelles ti mimiti beberesih pantai dugi ka ngiringan program restorasi karang henteu hilap kana acara konservasi laut anu sanés, anu datang tiasa ngabantosan ku ngahubungi komunitas lingkungan lokal.

Surga aya dina ancaman ku sampah di darat sareng di laut; émut pikeun salawasna nyandak sampah anjeun sareng anjeun. Litter sapertos kantong plastik ngabahayakeun kahirupan laut sapertos lauk sareng penyu, antukna tungtung dina ranté katuangan.

Cai mangrupikeun sumber anu berharga di pulau-pulau leutik; sedengkeun di kapuloan punten ngirit cai. Anjeun tiasa ngabantosan pangaruhna ku cara nyandak pancuran anu langkung pondok sareng nganggo deui anduk mandi sanés dikumbah unggal dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment