24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Laos Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Laos ngalegaan Lockdown Nasional dugi ka 18 Agustus

Laos ngalegaan Lockdown Nasional dugi ka 18 Agustus
Laos ngalegaan Lockdown Nasional dugi ka 18 Agustus
Ditulis ku Harry Johnson

Lockdown bakal diperpanjang sabab kaayaan COVID-19 di Laos henteu acan kabendung dina pangendali sareng kaayaan di nagara tatangga tetep résiko.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lockdown nasional ayeuna, ditumpukeun dina 19 Juli, badé kadaluarsa dina Salasa.
  • Dinten Salasa, jumlah total kasus COVID-19 anu dikonfirmasi di Laos ngahontal 7,015 kalayan tujuh maotna.
  • Sajumlah 3,616 pasien COVID-19 parantos pulih sareng dikaluarkeun ti rumah sakit.

Pamaréntah Laos ngumumkeun yén parantos mutuskeun pikeun manjangkeun lockdown COVID-19 sacara nasional dugi ka 18 Agustus sabab jumlah inféksi coronavirus anyar terus ningkat.

Laos ngalegaan Lockdown Nasional dugi ka 18 Agustus

Wakil Kepala Kantor Perdana Menteri, Thipphakone Chanthavongsa, ngawartoskeun kana konperénsi pers di ibukota Laos Vientiane dinten Salasa yén lockdown bakal diperpanjang sabab kaayaan COVID-19 di Laos henteu acan dikendalikeun sareng kaayaan di nagara tatangga tetep résiko.

Anu ayeuna Laos lockdown nasional, ditumpukeun dina 19 Juli, bakal kadaluarsa dina Salasa.

Komite Tugas Nasional pikeun Pencegahan sareng Kontrol COVID-19 dinten Salasa ngalaporkeun 237 kasus impor énggal sareng 13 kasus anu ditularkeun sacara lokal.

Diantara kasus impor, 78 dilaporkeun di ibukota Laos Vientiane, 63 di Savannakhet, 48 di Champasak, 30 di Khammuan, 16 di Saravan, sareng dua di propinsi Vientiane.

Dinten Salasa, jumlah total kasus COVID-19 anu dikonfirmasi di Laos ngahontal 7,015 kalayan tujuh maotna.

Sajumlah 3,616 pasien COVID-19 parantos pulih sareng dikaluarkeun ti rumah sakit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment