Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Hawaii COVID Kaluar Kontrol & Patepung sareng Rékaman Pariwisata & Jempé

Ngalayang ka Hawaii
Eureun maskapai pikeun ngaluncurkeun penerbangan anyar ka Hawaii

Pariwisata Hawaii ngagaduhan krisis kaséhatan anu teu aya anu hoyong ngabahas. Datang anu sumping dina nomer rékor mawa pendapatan anu diperyogikeun pikeun nagara, janten katingalina krisis kaséhatan ieu sanés bade ngarobih hal. Wilujeng sumping ka anu gering pisan Aloha Nagara. Mudah-mudahan sadayana pengunjung divaksinasi. Wisatawan ka Hawaii, tahan sareng siap-siap pikeun perjalanan petualangan kaséhatan saumur hirup.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gubernur Hawaii Ige nolak ngaréspon eTurboNewkeusik Hawaii News Online.
  • Walikota Honolulu Rick Blangiardi sepi, ngasingkeun diri tina patarosan teu raoseun ku eTurboNews.
  • CEO Otoritas Pariwisata Hawaii John De Fries sareng CEO Hawaii Asosiasi sareng Turisme Mufi Hannemann parantos ngahindaran patarosan ti COVID-19 janten masalah pikeun industri pangunjung Hawaii.

COVID-19 teu kaendali di Hawaii, tapi pariwisata tetep lancar. Pimpinan pariwisata teu kedah nyarios nanaon ka pengunjung. Datang sapertos kitu kedah langkung hariwang ku dinten. Kahariwang ieu kajantenan ku tiiseun ku anu parantos kapilih pikeun mingpin.

Jempé mangrupikeun réspon nyimpen-wajah anu dipikaterang dina budaya Asia, anu hartosna bisnis PR sapertos biasa di Hawaii.

Genep dinten ka pengker, ieu publikasi ngalaporkeun jumlah rékor anu kantos kacatet tina COVID-19 kasus di Hawaii. Angka ieu ayeuna mangrupikeun paningkatan pangluhurna kadua, sareng rékor énggal ayeuna hartosna ayaan deui virus.

Mertimbangkeun 53.7% populasi di Hawaii ayeuna divaksinasi sadayana, sareng 71.7% nampi sahenteuna sakedik tembakan Pfizer atanapi Moderna, inféksi énggal bahkan langkung ngareuwaskeun sabab ampir sadayana aya diantara 46.3% anu henteu acan divaksinasi pinuh. Malah dina waktos parah tina pandemi, jumlah sapertos kitu henteu katingali di nagara bagian éta.

Malah nalika pariwisata sareng ékonomi lirén sateuacan 15 Oktober taun ka tukang, angka inféksi sapertos kitu henteu caket teuing sareng anu dialaman ku Hawaii ayeuna.

Anu tiasa ngabantah ngan 8 kasus anu tiasa dikaitkeun kana perjalanan kamari, tapi anu henteu dikomunikasikan nyaéta ngan 61 kasus anu tiasa dikaitkeun sareng wabah komunitas, tapi ratusan kasus tambahan, sahingga seuseueurna sadaya kasus henteu aya alesan anu teu dikenal.

Sakumaha parantos aya dina sapanjang krisis, anu Otoritas Pariwisata Hawaii sepi, sareng ayeuna tiiseun ieu disuarakeun ku Gubernur Ige, Walikota, sareng saha waé anu ngatur.

Ngadeukeutan 30,000 pangunjung anu sumping di Hawaii unggal dinten, réstoran dibuka, topéng sareng jarak sosial sigana kirang penting.

Ironisna, urang tiasa nyarios ékonomi perdana kasehatan, tapi Otoritas Pariwisata Hawaii sibuk milari cara pikeun ngalemahkeun pariwisata massal.

Alesan pikeun éta sanés COVID-19 tapi panangtayungan masalah budaya sareng perubahan iklim.

Dina laporan kasus COVID-19 panganyarna ti Pamaréntah di Aloha Nagara, 655 kasus Hawaii COVID-19 anyar nyababkeun totalna janten 44,617 (naék 1.4% ti dinten saacanna). Ieu mangrupikeun jumlah kasus anu paling luhur anu kacatet dina hiji dinten.

Numutkeun ka Letnan Gubernur Josh Green, lonjakan ieu disababkeun ku Delta Variant. Salaku hasilna langsung, rawat inap ogé ningkat sareng ayeuna mendakan 166 dirawat di rumah sakit, tingkat positipitas 6.89%.

Dugi ka ayeuna, 1,883,809 COVID-19 tés parantos dilaksanakeun kalayan 42,439 hasilna maca positip sareng nyirian tingkat positipitas ayeuna dina 6.9%.

Ayeuna, rata-rata kasus poéan nyaéta 437.6. Aya total 4,391 kasus dilaporkeun dina 14 dinten katukang. Total maotna dugi ka ayeuna 538 (1.2%).

Ngarobih kasus dinten ieu nyaéta:

Oahu: 428

County Hawaii: 131

County Maui: 69

County Kauai: 7

Sajauh dunya saé dina urutan. Basisir, hotél, sareng hiber pinuh. Datang henteu sering katingali nganggo masker sareng bersenang-senang di pantai, di réstoran, kolam renang, klub malam, sareng tempat wisata.

Saha waé anu cicing di daérah Waikiki ngadangukeun sirineu ambulan ayeuna teras-terasan 24/7, ranjang rumah sakit dieusian, tapi kusabab seueur jalma divaksinasi, tingkat maotna, untungna, tetep tetep handap.

Naha bakal aya larangan dina pipa? Henteu dipikaresep, numutkeun indikasi ku Gubernur Ige.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

3 Komentar

  • 131 urang di Pulo Big ngagaduhan flu ... henteu sapertos kaayaan darurat pikeun kuring. Kaseueuran bakal cageur nyalira teras teras hirup sareng sapertos kahirupan urang sadayana. Henteu kedah ditutup deui, masker atanapi jarak jauh sosial diperyogikeun - kami parantos langkung ti sataun sareng aranjeunna henteu jalan.

  • Maybi anjeun pinuh ku sampah anjeun nyebarkeun informasi salah Kuring cicing di Pulo Ageung sareng kaleungitan 4 urang ka kovalén ngawartosan kumaha bohongna nalika jalma-jalma kapangaruhan unggal dinten kalayan harga tinggi jelema bodo henteu nganggo topéngna jelema bodo henteu milih pikeun divaksinasi dina tingkat ieu kami bakal nutup deui berkat idiot sapertos anjeun nyebarkeun informasi salah

  • Pulo Ageung ngagaduhan kanaékan kadua pangageungna dinten ieu, tapi kuring satuju éta lega lega- henteu sapertos Waikiki atanapi Oahu sacara umum.