24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pamulihan Lambat Kanggo Perjalanan Udara Perusahaan Post-COVID

Pamulihan Lambat Kanggo Perjalanan Udara Perusahaan Post-COVID
Pamulihan Lambat Kanggo Perjalanan Udara Perusahaan Post-COVID
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan wabah COVID-19 maksa dunya perusahaan damel dina strategi motong biaya, belanja perjalanan dipiharep bakal ngalaman manajemén anu luhur pikeun mendakan kasempetan hemat biaya anu langkung énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kusabab wabah COVID-19, perusahaan milari cara pikeun ngirangan biaya deui.
  • Pra-pandemi, wisatawan perusahaan ngawakilan sakitar satengah sadaya pendapatan maskapai utama.
  • Perjalanan maskapai pikeun bisnis diperkirakeun ngaleutikan sacara permanen ku 19 persén.

Kalayan panghasilan pencét kusabab wabah COVID-19, perusahaan milari cara pikeun ngirangan biaya deui. Ieu parantos narik perhatian kana perjalanan udara perusahaan. Pra-pandemi, wisatawan perusahaan ngawakilan sakitar satengah sadaya pendapatan maskapai utama, jumlahna 1.7 persén GDP global. Nanging, kusabab krisis anu lumangsung, perjalanan maskapai pikeun bisnis diperkirakeun ngaleutikan sacara permanen ku 19 persén.

Pamulihan Lambat Kanggo Perjalanan Udara Perusahaan Post-COVID

Nalika larangan perjalanan ditumpukeun di sakumna dunya, bisnis ngaganti rapat langsung sareng anu virtual pikeun ngandung panyebaran pandemi. Seueur usaha anu diadaptasi kana rapat virtual sareng parantos sadar yén henteu sadayana rapat kedah janten pribadi. Usaha ogé sadar yén hemat biaya ageung pikeun méakkeun perjalanan udara.

Di pikahareupeun, perjalanan maskapai bakal janten jalan anu langkung émut sareng dipikir-pikir dina perjalanan, ngamungkinkeun para karyawan ngagaduhan kasaimbangan kahirupan anu langkung saé sareng pangusaha ngagaduhan pangasilan anu langkung saé dina investasi.

Perusahaan ngayakeun rapat virtual sareng modél ieu janten langkung dipikaresep pikeun seueur diantarana. Aranjeunna sadar yén rapat sacara langsung henteu diperyogikeun. Modél padamelan hibrid post-pandemi anu ngagabungkeun tatap muka sareng setelan maya tiasa ngajantenkeun usaha suksés bari ngawatesan biaya perjalanan perusahaan. Pagawe kedah ngumbara ngan ukur kabutuhan anu paling. Ieu sababaraha léngkah anu dilakukeun ku perusahaan pikeun ngirangan perjalanan bisnis maskapai sareng pendapatan anu langkung saé:

  • Manajemén ongkos: Ampir unggal industri nyanghareupan kasusah kusabab pandemi kana sababaraha tingkatan. Dina éta, perusahaan aktip ningali langkah-langkah ngahasilkeun pendapatan dimana-mana dimungkinkeun. Watesan perjalanan bisnis aya dina daptar paling luhur, dimana aranjeunna ngabolaykeun sadaya perjalanan anu teu penting.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment