24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

India Nyusun Sarat jeung Kaayaan Pariwisata Nasional Anyar

Menteri Pariwisata ngeunaan Kebijakan Pariwisata Nasional

Menteri Kabinet Union Kabudayaan, Pariwisata sareng Pengembangan Daérah Wétan-Wétan (DoNER), Pamaréntah India, Mr. G. Kishan Reddy, dinten ayeuna nyarioskeun yén sektor pariwisata mangrupikeun séktor utama di India pikeun pertumbuhan ékonomi sareng generasi pagawé.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kawijakan pariwisata anyar ieu bakal nyayogikeun réspon, investasi, sareng dukungan anu pantes ti panchayats gram kampung ka pamaréntah.
  2. Draf stratégi ogé dianggo pikeun pamekaran industri pariwisata MICE.
  3. Menteri nyatakeun yén aya kabutuhan pikeun museur énergi dina sanés ngan ukur ngahirupkeun deui séktor tapi ngajantenkeun sektor ieu janten salah sahiji pendorong pikeun ngahirupkeun ékonomi.

"Pamaréntah dina prosés nyusun Kebijakan Pariwisata Nasional anu anyar di India. Kuring ngadesek sadayana pamangku kapentingan pikeun miluan nyiapkeun Kawijakan Pariwisata Nasional anu anyar, "saur Mr. Reddy.

Ngalamar "Wisata 2, Pariwisata & Perhotelan E Conclave - Ketahanan & Jalan ka Pamulihan, "Dikelompokeun ampir ku FICCI, Mr. Reddy nyarios:" Sakali kami nganggo kabijakan anyar, éta bakal ngabantosan, khususna pikeun pamangku kapentingan. Ngalangkungan kabijakan ieu, urang bakal kéngingkeun tanggepan, investasi, sareng dukungan anu tepat ti panchayats gram kampung ka pamaréntah. "

Mr. Reddy ogé nyatakeun yén aranjeunna ogé parantos nyusun draf strategi pikeun pamekaran wisata MICE sareng sadaya pamangku kapentingan kedah maju sareng ngabagi pendapatna. "Pamangku kapentingan ogé kedah ngémutan pamaréntah pamaréntah pikeun masihan status industri kana pariwisata sabab ieu bakal ngabantosan pisan dina ngembangkeun séktor, khususna infrastruktur. Pikeun ngahontal poténsi wisata anu sajati, sarat dasarna nyaéta mastikeun koordinasi dina unggal tingkatan kagiatan. Urang kedah gaduh pendekatan pro-aktif ti unggal stakeholder kalebet industri, pamaréntah nagara bagian, sareng pamaréntah pusat, "saurna.

Nyarioskeun ngeunaan sababaraha inisiatif anu dilakukeun ku pamaréntah, Mr. Reddy nyarios yén pamaréntah pusat ngagaduhan peran penting dina ngembangkeun ékonomi pangunjung anu kuat anu dibuktoskeun tina kanyataan yén Menteri Pariwisata ogé parantos ngayakeun inisiatif, sapertos Kampanye India 2.0 anu luar biasa fokus kana produk pariwisata khusus kaasup wisata wellness sareng petualangan, ogé investasi kana industri ngalangkungan skéma, sapertos PRASHAD sareng Swadesh Darshan sareng perpanjangan e-visa ka 169 nagara, anu kabuktosan suksés di nambahan jumlah pengunjung asing sareng domestik di India.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment