24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Guam megatkeun News wartos piknik kandaraan

Guam tanpa Wisatawan Korea ayeuna janten sajarah

Dinten ayeuna, Guam ngabagéakeun deui anu datang dina hiber isuk-isuk di Korea Air, nyirian perjalanan anu disambut deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. nu Biro Pengunjung Guam (GVB) sareng Otoritas Bandara Internasional AB Won Pat Internasional (GIAA) ngabagéakeun hiber mimiti deui ti Korea Air mimiti énjing.
  2. Pesawat B777-300 sumping ti Incheon sareng 82 panumpang naék.
  3. Koréa Air parantos ngamimitian jasa mingguan sakali deui ka Guam ti saprak timbulna pandemi COVID-19.

"Kami resep ngabagéakeun deui Koréa Air sareng hatur aranjeunna parantos komitmen ka Guam sakali deui. Sanaos satengah satengah taun ieu parantos nangtang pikeun sadayana, pikaresepeun ningali cahaya dina tungtung torowongan janten langkung cerah, "saur Dr. Gerry Perez, Wakil Présidén GVB. "Kami ngarepkeun damel sareng langkung seueur maskapai sareng mitra dagang perjalanan kami pikeun ngahijikeun deui industri pariwisata Guam."

T'way ogé neraskeun jasa udara biasa tanggal 31 Juli sareng nyandak 52 panumpang ka Guam. Jin Air ogé ningkatkeun jasa udara na janten dua kali mingguan, anu dimimitian dinten jam 2:42 siang Jin Air mangrupikeun hiji-hijina operator anu berbasis di Korea anu ngagaduhan jasa udara rutin sapanjang pandemi éta.

GVB teras-terasan ngalaksanakeun salam kadatangan pikeun ngabagéakeun sadayana penerbangan deui. Penerbangan gabungan diantisipasi nyayogikeun sakitar 3,754 korsi ka Guam dugi ka akhir Agustus.

Karek 4 poe katukang Tway ngamimitian jasa antara Koréa sareng Guam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment