24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan redaksi Israél Ngabobol Warta wartos piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Bencana pikeun Industri Pariwisata Israel hadir sareng Watesan Perjalanan

Israel ngumumkeun rencana ngawangun pariwisata
Menteri Pariwisata Israél Orit Farkash-Hacohen
Ditulis ku Garis Média

Grup budaya ti Amérika Serikat anu parantos dipesen tiasa tiasa angkat ka Israel, tapi teu aya anu terang naon anu bakal aya di gigireun pasar pariwisata inbound di Israel saatos ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Aron Rosenthal / Jalur Média

  1. Datang ti Amérika Serikat, Perancis, Jérman, Italia sareng Yunani diantarana anu ayeuna kedah ngasingkeun diri saatos sumping
  2. Israél badé ucapkeun wilujeung ka COVID-19 sareng halo wisata, nalika COVID-19 mundur deui.
  3. Israél ngalarang jalma-jalma anu henteu divaksinasi ti sababaraha tempat, kaasup sinagog.

Sagala ilusi anu masih dipikagaduh ku wisatawan sareng pamilik usaha anu sami anu angkat ka Israél bakal normal deui kapan waé dibubarkeun ku pengumuman Menteri Kaséhatan minggu ieu yén dugi ka 11 Agustus, saha waé anu sumping ti 18 nagara tambahan bakal diperyogikeun pikeun ngasingkeun pinuh, henteu paduli umurna sareng naha aranjeunna parantos divaksinasi ngalawan atanapi pulih tina coronavirus novél.

Nagara-nagara anu bakal ditambah kana daptar "Perhatosan Perjalanan parah" nyaéta Botswana, Bulgaria, Kuba, Céko, Mesir, Eswatini (baheulana kawanoh salaku Swaziland), Perancis, Jérman, Yunani, Islandia, Italia, Malawi, Walanda, Tanzania , Rwanda, Tunisia, Ukraina, sareng Amérika Serikat.

Barang anu terakhir dina daptar ieu mangrupikeun barang anu paling merhatoskeun anu gaduh usaha di sektor pariwisata sareng silaturahmi. Ieu kusabab proporsi ageung tina kelompok-kelompok anu parantos lebet ka nagara éta salaku bagian tina program pilot, atanapi ngalangkungan program Kelahiran, asalna ti Amérika Serikat.

Anu parantos aya dina daptar "Perhatosan Wisata parah" nyaéta Kamboja, Kolombia, Fiji, Guatemala, Honduras, Mongolia, Myanmar, Namibia, Uni Émirat Arab, sareng Zimbabwé.

Sareng Israél ngalarang wargana ti bepergian ka 14 nagara - Argéntina, Bélarus, Brazil, Siprus, Georgia, India, Kirgistan, Méksiko, Turki, Rusia, Afrika Kidul, Spanyol, Inggris, sareng Uzbékistan - kacuali aranjeunna kéngingkeun ijin ti panitia pangecualian.

Juru bicara ti operator wisata Rent a Guide, ngawartoskeun ka The Media Line, "Ayeuna, Amérika Serikat mangrupikeun nagara utama anu [ngirim jalma] ka Israél salaku wisatawan, [sareng éta] ayeuna parantos disimpen dina 'jeruk 'labél, anu hartosna yén aranjeunna kedah ngasingkeun diri sahenteuna tujuh dinten. ”

Malah sateuacan pengumuman pamaréntah pangénggalna, pariwisata anu datang henteu diijinkeun, tapi sababaraha kelompok dibéré ijin khusus pikeun asup ka nagara éta ngalangkungan program pilot atanapi ngalangkungan perjalanan pendidikan.

Sakitar 1,500 wisatawan ngadatangan Israél dina bulan Juli ngalangkungan proyek pilot Kementerian Pariwisata.

"Kaseueuran grup asalna di Amérika Serikat, sareng anu sanésna asalna ti Éropa, Inggris, sareng Amérika Kidul," ceuk menteri éta ka The Media Line.

Juru bicara Rent a Guide nyarios, "Grup sapertos Taglit-Birthright diidinan, tapi kuring ngabayangkeun yén sigana bakal lirén ayeuna sabab upami jalma-jalma ti Amérika Serikat, dimana seuseueurna kelompok Kalahiran asalna, kedah ngagaduhan sahenteuna tujuh dinten kapencilkeun diri, kuring ngabayangkeun yén aranjeunna moal datang cicing tujuh poe dina ngasingkeun diri sateuacan aranjeunna mimiti ngumbara [ngurilingan Israél]. "

Dua puluh dua kelompok wisata ti Amérika Serikat parantos disahkeun pikeun ngumbara dina bulan Agustus, juru carios ti Menteri Pariwisata nyarios ka The Media Line, nambihan, kumaha ogé, "wajar yén, salaku hasil tina larangan anyar, bakal aya pangirangan jumlah kadatangan wisatawan kelompok. Hésé dina tahap awal ieu pikeun nganilai sabaraha karusakanana, sabab kaayaan tiasa robih iraha waé. "

Oren, saurang manajer di hotél Rothschild sareng Diaghilev di Tel Aviv, ngawartoskeun ka The Media Line yén duanana hawatos kosong.

"Kuring tiasa ngawartosan anjeun yén dasarna, ayeuna, seuseueurna wisatawan di hotél urang Israél; henteu seueur wisata asing, ”saurna.

Nalika ditaroskeun ngeunaan prospek pikeun industri hotél Israél akhir taun ieu, Oren ngaréspon ku nyarios, "Sigana mah urang bakal ngagaduhan lockdown kaopat dina sababaraha bulan ka payun."

Pengumuman pamaréntahan sumping nalika varian délta langkung tepa tina COVID-19 teras-teras nyapu di sakumna nagara, kalayan inféksi énggal ayeuna rata-rata langkung ti 3,000 per dinten.

Kalayan kasus énggal ngahontal 32% tina puncak 16 Januari sareng naékna, Kantor Perdana Menteri ngumumkeun dinten Salasa yén éta bakal ngémutan ngalaksanakeun tindakan pangwatesan parah.

“Cegah pakumpulan, sareng angkat divaksin - ayeuna. Upami teu kitu, moal aya alternatif pikeun maksa larangan anu langkung seukeut, kalebet lockdowns, "ceuk Perdana Menteri Naftali Bennett.

Menteri Pertahanan Benny Gantz, nguatkeun pesen perdana menteri, nyatakeun, "Kami kedah nyiapkeun opini publik sareng umum pikeun pengunduran diri dina bulan Séptember, anu mangrupikeun sasih dimana karusakan ékonomi bakal kirang [kusabab Liburan Tinggi Yahudi], sareng ngagancangkeun upaya imunisasi pikeun nyobaan nyegah éta. "

Aron Rosenthal mangrupikeun murid di Universitas Edinburgh sareng magang dina Program Media Pencét sareng Kawijakan The Media Line.

Tulisan ieu munggaran diterbitkeun ku MediaLine.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Garis Média

Leave a Comment