24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

COVID-19 Spike ngancam Pamulihan Wisata Domestik UK

COVID-19 Spike ngancam Pamulihan Wisata Domestik UK
COVID-19 Spike ngancam Pamulihan Wisata Domestik UK
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan larangan anu teras-terasan robih pikeun perjalanan internasional, liburan domestik sigana langkung aman dina jangka waktos langsung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Liburan domestik diatur janten anu paling populér di Inggris dina 12 bulan ka payun.
  • Lonjakan ageung dina kasus-kasus di Inggris tiasa ngirangan kapercayaan sababaraha wisatawan.
  • Usaha wisata anu nyiapkeun usum panas anu sibuk tiasa ngalaman gelombang pembatalan atanapi tunda.

Sanaos paménta staycation di UK janten kuat, naékna inféksi COVID-19 sareng sarat pikeun ngasingkeun diri upami 'pinged' tiasa ngabahayakeun rencana usum panas, sareng operator pariwisata tiasa sasar kana pendapatan anu diperyogikeun dina usum panas ayeuna.

Lonjakan kasus COVID-19 tiasa ngabahayakeun pamulihan perjalanan domestik Inggris usum panas ayeuna

Numutkeun kana polling anu anyar, liburan domestik diatur janten anu paling populér dina 12 bulan ka payun, kalayan 30% réspondén UK milih jinis perjalanan ieu, langkung handap tibatan 32% réspondén global langkung resep perjalanan domestik. Kalayan larangan anu teras-terasan robih pikeun perjalanan internasional, liburan domestik sigana langkung aman dina jangka waktos langsung.

Sanaos paménta tinggi, lonjakan ageung dina kasus-kasus peuntas UK tiasa ngirangan kapercayaan sababaraha wisatawan. Kalayan kasus naék, wisatawan langkung gampang ngadopsi ati-ati nuju perjalanan usum panas. Usaha wisata anu nyiapkeun usum panas anu sibuk tiasa ngalaman gelombang pembatalan atanapi panundaan sabab isin-jauh ti daérah pariwisata anu rame nalika kasus naék, sanaos aya larangan ngagentos.

'Pingdemik' parantos pencét di Inggris, sareng 618,903 jalma nampi béja pikeun ngasingkeun diri dina jangka waktu antara 8 sareng 14. Juli ieu naékna 17% ti minggu saminggu.

Kalayan nomer catetan ping, perjalanan sigana bakal ngalaman gangguan dina usum panas ieu. Mangsa masa isolasi aya dina kartu pikeun jalma-jalma anu ping, sareng dibatesan ka karantina bumi bakal mangaruhan pemesanan liburan. Individu ping sareng pesenan anu caket sigana bakal dibatalkeun kusabab aranjeunna henteu tiasa ngumbara deui. Kalayan kasus anu ningkat kusabab varian Delta anu tiasa ditransmisikeun sareng langkung seueur anu diparéntahkeun pikeun ngasingkeun, perjalanan katingali diatur dina usum anu raheut. Sanaos batesan anu entong sareng ngaharepkeun kebangkitan usum panas janten tinggi, 'pingdemik' berpotensi pikeun ngawatesan perjalanan sareng ngahambat pamulihan domestik Inggris.

Pikeun nguatkeun pemesanan seueur operator ngenalkeun kawijakan pengembalian dana anu murah sareng tiasa nyanghareupan prospek ngabalikeun duit wisatawan upami kasus naék, sareng pesenan perjalanan dipangaruhan.

Kawijakan ngabalikeun duit anu pikaresepeun parantos ngadorong nambahan penjualan pikeun seueur operator, nanging, naékna kasus COVID-19 tiasa mimiti ngirangan pendapatan operator. Aliran kas tiasa garing pikeun operator anu kapangaruhan ku volume pembatalan, pendapatan tiasa turun, sareng perjuangan kauangan tiasa neraskeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment