24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria Warta Megatkeun Irlandia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Ryanair ngambah rute Budapest kalayan sambungan Shannon énggal

Ryanair ngambah rute Budapest kalayan sambungan Shannon énggal
Ryanair ngambah rute Budapest kalayan sambungan Shannon énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Tautan dua kali mingguan diluncurkeun dina 1 Nopémber sareng hartosna maskapai Irlandia ngoperasikeun 81% jasa Budapest ka Irlandia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ryanair negeskeun ékspansi rute Budapest.
  • Hiber anyar nyayogikeun tambahan penting pikeun konéktipitas gerbang Hungaria ka Irlandia.
  • Layanan anyar bakal penting pikeun ningkatkeun konéktipitas Budapest di Irlandia.

Mangsa ieu Bandara Budapest bakal ningkatkeun jaringan Irlandia na sareng Ryanair, salaku operator anu murah pisan parantos mastikeun koneksi anyarna ka Shannon.

Ryanair ngambah rute Budapest kalayan sambungan Shannon énggal

Tautan dua kali mingguan diluncurkeun dina 1 Nopémber sareng hartosna maskapai Irlandia ngoperasikeun 81% jasa Budapest ka Irlandia. Éta ogé nyayogikeun tambahan penting pikeun konéktipitas gateway Hungaria ka Irlandia, kalayan Shannon dina manah jalan satapak wisata Wild Atlantic Way di basisir kulon nagara éta.

Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest nyarios: "Ryanair's mastikeun ékspansi peta rute urang lengkep ngadukung fokus anu ditempoan ka hareup pikeun henteu ngan ukur ngawangun jaringan kami, tapi ogé ngembangkeun deui pariwisata sareng hubungan bisnis anu sami."

Bogáts nambihan: "Gabung sareng operasi populér kami ka Dublin, jasa ieu bakal penting pisan dina ningkatkeun konektipitas kami di Irlandia."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment