Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

FAA Ngaluarkeun Peringatan Boeing Anyar 737 MAX

FAA Ngaluarkeun Peringatan Boeing Anyar 737 MAX
FAA Ngaluarkeun Peringatan Boeing Anyar 737 MAX
Ditulis ku Harry Johnson

Pesawat anu kapangaruhan disangka gaduh kontrol aliran éléktronik anu gagal tina bungkus AC anu ngaluarkeun hawa kana wadah kargo ti daérah sanés pesawat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Peringatan dikaluarkeun ngeunaan kamungkinan masalah panekanan seuneu di Boeing 737 MAX.
  • Boeing 737 MAX jet sareng sababaraha modél 737 sanés anu kapangaruhan ku diréktur kaamanan.
  • Urutan mangaruhan sakitar 2,204 pesawat sacara global.

Masalahna sigana henteu tungtungna pikeun Boeing 737 MAX anu gaduh masalah. Sedengkeun AS Administrasi Penerbangan Federal (FAA) dibalikkeun urutan aslina grounding sadayana Boeing 737 MAX pesawat dina bulan Nopémber, langkung ti 100 pesawat anu dikutuk sapertos anu didaptarkeun di bulan April deui kusabab masalah sareng sistem listrik. Model Boeing anu pang anyarna, 737 MAX 10, mimiti angkat di Juni sareng diarepkeun bakal ngalebetkeun jasa dina 2023.

FAA Ngaluarkeun Peringatan Boeing Anyar 737 MAX

Tapi dina paréntah énggal, anu dikaluarkeun dinten ayeuna, FAA ngawatesan kamampuan pesawat Boeing 737 Max & NG pikeun ngangkut kaduruk, nyatakeun pesawat-pesawat éta tiasa ngagaduhan masalah sareng kontrol aliran hawa lebet sareng kaluar kargo.

Pesawat terbang Boeing 737 Max sareng sababaraha model 737 anu sanésna dipangaruhan ku diréktur kaamanan, anu meryogikeun operator pikeun mastikeun yén sadaya objék anu aya dina kargo henteu kabakar sareng henteu dibakaran. Pesawat anu kapangaruhan disangka ngagaduhan "kontrol aliran éléktronik anu gagal tina bungkus AC anu ngaluarkeun hawa kana wadah kargo ti daérah sanés pesawat," numutkeun FAA.

Paréntah mangaruhan sakitar 2,204 pesawat sacara global, 663 diantarana didaptarkeun di Amérika Serikat. Modél Boeing's 737 Max parantos didadarkeun saprak Maret 2019 saatos dua kacilakaan maut anu ngabunuh sadayana 346 urang dina kapal ngungkabkeun masalah sareng sistem komputer dina kapal. Panilitian salajengna ngan ukur némbongan langkung seueur masalah kaamanan, sareng henteu ngan ukur dina modél 737.

Boeing's 777s and 787s ogé parantos ditaliti pikeun cacat kaamanan. Perusahaan éta nyalira ngadorong maskapai maskapai pikeun nunda penerbangan tina sababaraha 777 modél dina bulan Fébruari saatos sababaraha mesin ngabeledug di tengah udara, sedengkeun bulan anu sami, FAA maréntahkeun pamariksaan 222 Boeing 787s kusabab masalah ngeunaan panel dekompresi. Masalah pabrikan ngeunaan "puing obyék asing" anu ditingalkeun dina pesawat anyar parantos ngajantenkeun mega-liner dina panilitian salajengna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment