Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan pendidikan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hak Asasi manusa Italia Megatkeun Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Italia Ngalegaan Daptar Kegiatan Meryogikeun Lulus Vaksinasi

Italia Ngembangkeun Kegiatan Daptar Ngabutuh Lulus Vaksinasi
Italia Ngembangkeun Kegiatan Daptar Ngabutuh Lulus Vaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Lulus Héjo wajib pikeun guru, mahasiswa, sareng jalma anu ngumbara nganggo angkutan umum jarak jauh ti 1 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Italia's Green Pass mangrupikeun dokumen digital atanapi kertas anu nunjukkeun lamun aya anu nampi sahenteuna hiji dosis vaksin COVID, parantos diuji négatip, atanapi parantos pulih tina virus. 
  • KTP janten wajib pikeun kaseueuran tempat bisnis sareng budaya tanggal 6 Agustus.
  • Usaha anu ngalalaworakeun pikeun nerapkeun aturan tiasa ngahasilkeun denda pikeun konsumén sareng tempat mimitian ti 400 € dugi ka 1,000 €.

Pejabat Italia ngumumkeun yén pamaréntah nagara éta parantos ngalegaan daptar kagiatan rutin anu ayeuna bakal butuh bukti vaksinasi COVID-19 atanapi status coronavirus négatip.

Italia Ngembangkeun Kegiatan Daptar Ngabutuh Lulus Vaksinasi

Per pengumuman dinten ieu, Italia's Green Pass bakal wajib pikeun guru, mahasiswa, sareng jalma anu ngumbara ngalangkungan angkutan umum jarak jauh ti 1 Séptémber. 

Menteri Kaséhatan Italia Roberto Speranza nyatakeun yén kaputusan pikeun ngalebetkeun aturan pikeun nerapkeun sakola sareng transportasi umum didesain pikeun "nyingkahan panutupan sareng ngajaga kabébasan."  

The Green Pass mangrupikeun dokumén digital atanapi kertas anu nunjukkeun lamun aya anu nampi sahenteuna hiji dosis vaksin COVID-19, parantos diuji négatip, atanapi parantos pulih tina inféksi coronavirus, sareng sami sareng sertipikat kaséhatan anu nembe digulung ku Perancis. .

The Green Pass janten wajib pikeun kaseueuran tempat bisnis sareng budaya Italia, kalebet musium, stadion, bioskop, gimnasium sareng area tempat duduk di jero rohangan di bar sareng réstoran, tanggal 6 Agustus.

Gagal ngalaksanakeun régulasi énggal tiasa ngahasilkeun denda pikeun konsumén sareng tempat mimitian ti € 400 dugi ka € 1,000 ($ 470 dugi ka $ 1,180). Lembaga anu sababaraha kali ngalanggar résiko penyediaan ditutup ku otoritas dugi ka 10 dinten.

Perdana Menteri Italia Mario Draghi parantos nyandak tindakan agrésif pikeun ningkatkeun tingkat vaksinasi COVID-19 sareng laju di nagarana. Dina Maret, perdana menteri maréntahkeun jab janten wajib pikeun sadaya padamel kasihatan. Pamaréntah parantos tagihan pas kaséhatan salaku cara pikeun langkung ningkatkeun tingkat vaksinasi. 

Italia ngadaptarkeun 27 maotna anu aya hubunganana coronavirus dina dinten Kemis, dibandingkeun sareng 21 dinten sateuacanna, Departemen Kaséhatan nagara ngalaporkeun, sedengkeun jumlah kasus anyar naék ka 7,230 ti 6,596. Italia sareng sababaraha nagara sanés parantos nunjuk kana varian Delta anu langkung tiasa ditepikeun pikeun menerkeun ukuran pangendali anu kontroversial na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment