24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Parawan Atlantik Ngaluncurkeun Dua kali Mingguan Penerbangan ka Bahama

The Islands Of The Bahamas ngumumkeun protokol perjalanan sareng entri anu diénggalan

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama gumbira ngumumkeun yén Virgin Atlantic Airlines bakal ngoperasikeun dua penerbangan per minggu ti Bandara London Heathrow dugi ka Nassau, Bahamas, mimitian tanggal 20 Nopémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Aya paménta anu ningkat di kalangan palancong Inggris anu milarian kabur tropis, Bahamian.
  2. Hiber Virgin Atlantic anu badé dimimitian dinten Sabtu, 20 Nopémber taun ieu.
  3. Ieu waktos anu pas pikeun ngarencanakeun kabur ka Baham anu cerah sareng haneut tina usum gugur tiis di Inggris.

Kalayan larangan perjalanan ngagaleuh di sakumna dunya, Bahama ngarepkeun neraskeun wilujeng sumping tamu deui ka basisir na.

"Kami resep pisan ngeunaan jasa Atlantik Atlantik anu anyar, dua kali mingguan jasa udara ti Bandara Heathrow London," saur Menteri Pariwisata & Penerbangan, Hon. Dionisio D'Aguilar.

"Aya paménta anu ningkat di kalangan palancong Inggris anu milarian tropis, Bahamian kabur. Kami ngarepkeun ngabagéakeun aranjeunna ka basisir anu saé pikeun ngalaman anu ngajantenkeun nagara urang tujuan Karibia anu unik henteu sapertos anu sanés. "

Wisatawan dina penerbangan Virgin Atlantic anu bakal datang — mimitian tanggal 20 Nopémber — tiasa ngarep-ngarep anu pangsaéna naon anu ditawarkeun ku Bahama. Nalika di Pulo Jawa, para pengembara bakal mendakan rélaxasi pamungkas sareng petualangan anu ngagumbirakeun ngalangkungan budaya anu beunghar tujuan, tuangeun laut dugi ka méja sareng kaajaiban alam anu saé. Ti mimiti sandbars rusiah sareng pantai pasir-pink anu terpencil, dugi ka teuleum liang biru sareng ngojay sareng babi, leres-leres aya anu dipikaresep ku sadayana. Henteu kakantun, Pusat Kota Nassau nawiskeun 20 blok kuadrat monumén, mural, sareng musium pikeun anu badé neuleumkeun diri dina sajarah Bahamas anu mangabad-abad. Penerbangan bakal dijual 11 Agustus 2021, kalayan penerbangan Ékonomi balik mimitian ti $ 990.

Anu milarian buku pakansi salajengna, naha di Nassau atanapi pulau ngaluncatan sapanjang Kapuloan Out, tiasa sumping www.bahamas.com/deals-packages atanapi parios ka perwakilan hotélna pikeun langkung seueur terang ngeunaan nguruskeun sareng paket anu sayogi dina sababaraha bulan ka payun.  

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment