24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Seychelles ngabagéakeun Kapal Cruise Balik dina bulan Nopémber 2021

Pelayaran Seychelles

Ngaluncurkeun usum pesiar 2021-2022 tanggal 14 Nopémber 2021, bakal janten MS Island Sky, kapal pesiar anu mimiti balayar ka Seychelles ti saprak ditutup tujuan pikeun kapal pesiar dina Maret 2020. Sakumaha kaputusan anu dicandak ku pihak berwenang nagara éta dina Maret 2021 anu aya hubunganana sareng ukuran kapal sareng ngawatesan kapasitas panumpang na, Seychelles bakal ngan ukur ngabagéakeun kapal anu langkung alit kalayan maksimal 300 panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pulo Langit mangrupikeun pandangan biasa di perairan Seychelles sateuacan pandemi.
  2. Pelabuhan telepon bakal dilakukeun di opat pulau luar Seychelles - Aldabra, Assomption, Farquhar, sareng Cosmoledo.
  3. Pamaréntah damel di kolaborasi sareng aparat kaséhatan, departemén pariwisata, otoritas palabuhan, sareng industri pariwisata, sareng parantos ngalaksanakeun prosedur énggal pikeun ngantepkeun aman deui perjalanan kapal pesiar.

Island Sky, dioperasikeun ku Noble Caledonia di London, mangrupikeun kapal pesiar anu kawilang alit kalayan kapasitas nyangking 118 panumpang; tetempoan biasa di perairan Seychelles sateuacan pandemi, anjeunna bakal nelepon di opat pulau luar Seychelles, nyaéta Aldabra, Assomption, Farquhar sareng Cosmoledo. MS Island Sky bakal dituturkeun ku kapal pesiar alit sanésna sapanjang musim.

Logo Seychelles 2021

Sekretaris Utama pikeun Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Kelautan, Mr. Alan Renaud, parantos nyarios yén sapanjang taun 2020, damel kolaborasi sareng aparat kaséhatan, departemen pariwisata, otoritas palabuhan, sareng industri pariwisata, departemen, parantos ngalaksanakeun prosedur anyar pikeun nyanggakeun aman deui kapal pesiar kunjungan ka Seychelles.

PS Renaud nyarios yén pikeun mempermudah restart operasi kapal pesiar, Departemen Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Kelautan parantos ngembangkeun Perusahaan COVID-19 sareng Kapal Cruise Ship pikeun operator kapal pesiar, sareng Rencana Manajemén Pelabuhan COVID-19 pikeun aparat kanggo ngenalkeun sasih payun. Dokumén pelengkap parantos didasarkeun kana pituduh anu diterbitkeun babarengan ku Badan Maritim Kaamanan Éropa (EMSA) sareng Pusat Éropa pikeun Pencegahan Pencegahan Penyakit (ECDC) sareng didukung ku Organisasi Maritim Internasional (IMO), sareng ngadopsi pendekatan dumasar-tujuan, ngaidéntifikasi léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun dina kapal laut sareng darat pikeun mastikeun operasi anu aman.

"Dokumén ngagariskeun tanggung jawab masing-masing agénsi lokal sareng kapal pesiar anu aya hubunganana sareng masalah COVID-19, idéntifikasi sumberdaya kritis sareng tanaga, panumpang sareng pangaturan terminal di sadaya palabuan panggero, kontinjensi upami aya COVID-19 wabah , perlindungan komunitas anu didatangan ku kapal, sareng, umumna, koordinasi antara pelayaran sareng palabuhan anu aya hubunganana sareng COVID-19, "saur PS Renaud.

Departemen ogé bakal ngaluncurkeun versi maritim tina sistem otorisasina perjalanan ayeuna, anu bakal diadaptasi kana kapal pesiar sareng kapal pesiar, ngalayanan sakaligus salaku sistem panyalindungan kasihatan ogé sistem pangendali perbatasan anu ningkat pikeun kapal anu datang. Édisi maritim bakal diintegrasikeun sareng sistem kapal 'sareng ngajantenkeun prosés anu lancar, tanpa kertas, tanpa keuna pikeun kapal udara atanapi tamu anu sumping na kapal nyalira.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment