24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Lockdowns Australia Ngagaduhan Blow ka Pamulihan Perjalanan Dalam Negeri

Lockdowns Australia Ngagaduhan Blow ka Pamulihan Perjalanan Dalam Negeri
Lockdowns Australia Ngagaduhan Blow ka Pamulihan Perjalanan Dalam Negeri
Ditulis ku Harry Johnson

Pamulihan domestik anu gancang di Australia tiasa di bahaya ku kasus spiking, sareng penutupan perbatasan janten diperpanjang, sanaos nguatkeun paménta domestik di H1 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lockdowns sareng panutupan wates nagara disetél pikeun ngaleuleuskeun sareng memperlambat pamulihan perjalanan domestik.
  • Maskapai Qantas anu nangtung di handap para karyawanna nunjukkeun prospek jalan anu langkung panjang pikeun pamulihan.
  • Naékna inféksi nyababkeun niup kana bisnis pariwisata.

jeung Australia battling naékna kasus COVID-19, perjalanan domestik parantos ngirangan nyirorot. Nalika pamulihan domestik Australia kuat di H1 2021, panerapan konci lockdowns sareng panutupan wates nagara bakalan janten pukulan, sareng badé ngaleuleuskeun sareng ngalambatkeun pemulihan perjalanan domestik. Salaku tambahan, Qantas maskapai anu nangtung di handap stafna nunjukkeun prospek jalan anu langkung lami pikeun pamulihan.

Lockdowns Australia Ngagaduhan Blow ka Pamulihan Perjalanan Dalam Negeri

Pamulihan domestik anu gancang di Australia tiasa di bahaya ku kasus spiking, sareng penutupan perbatasan janten diperpanjang, sanaos nguatkeun paménta domestik di H1 2021. Ramalan industri pangénggalna ngarepkeun perjalanan domestik ka rebound janten 93.8 juta perjalanan di 2021, balik ka 80.4% tina perjalanan pra-COVID (2019), tapi varian délta tiasa ngahambat pamulihan kuat anu diarepkeun ieu. Australia parantos janten pamimpin ngajaga COVID-19 dina kontrol kalayan tingkat inféksi anu lemah pisan sareng larangan perjalanan internasional anu ketat, dijaga kasusna.

Naékna inféksi ngabalukarkeun niup kana bisnis pariwisata, ayeuna ngandelkeun ka wisatawan domestik dugi sahenteuna pertengahan 2022, nalika perbatasan internasional tiasa dibuka deui. Upami lockdown tetep sareng kapercayaan wisatawan turun, paménta tiasa surut, sareng pamulihan domestik Australia tiasa berkepanjangan.

Watesan anu anyar parantos kalaparan industri pariwisata Australia, sareng maskapai pangbadagna di nagara éta - Qantas - mimiti ngaraos kacapé ku nangtung handap 2,500 pagawé.

Pamulihan Qantas parantos difokuskeun kana rute domestik kalayan wates internasional anu kalolobaannana ditutup. Pamawa anu ngamimitian ngalaman pamulihan anu bermakna, sanaos naékna kasus parantos janten masalah. Turunna ngadadak dina perjalanan domestik sareng ekspektasi perpanjangan lockdowns parantos ngirangan prospek anu ngarepkeun operator. Tindakan gancang Qantas bakal ngirangan beban kauangan tina leungitna patalimarga sareng kedah ngabantosan ngajaga kamandirian maskapai di masa depan. Nanging, pamulihan ayeuna tiasa kabucut sakali pangangkatan angkat sabab peryogi waktos kanggo mulang karyawan sareng tiasa ngalambatkeun usaha ékspansi.

Australia parantos lambat vaksin wargi na kusabab tingkat kasus anu handap. Nanging, ieu nyababkeun tantangan sareng tiasa nunda rebound paménta panumpang upami kapercayaan wisatawan mimiti kasohor.

Vaksinna parantos nyayogikeun kapercayaan ka bangsa-bangsa sanés sareng mimiti ngirangan pamulihan perjalanan. Kalayan kamajuan vaksinasi terbatas, Australia aya di tukangeun nagara-nagara sanés. Kalayan tingkat vaksinasi anu handap, wisatawan tiasa hoream ngarambat tanpa vaksin sabab résiko ayeuna parantos ningkat. Ku alatan éta, pamulihan ayeuna tiasa ditunda dugi program vaksinasi ngumpulkeun laju sareng wisatawan Australia janten yakin sakali deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment