Airlines palabuan udara hal hiber Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

2021 Oshkosh Ngalangkungan Harepan Panyatur EAA sareng Tim Bahama

VIP Helicopter Tour - EAA Execs nyayogikeun eksekutif Bahama Menteri Pariwisata & Penerbangan sareng wisata helikopter di lapangan EAA AirVenture Oshkosh. LR: Reginald Saunders, Sekretaris Permanén sareng Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Diréktur Jéndral. Poto kahadean BMOTA.

Asosiasi Pesawat Ékspérimén 2021 AirVenture Oshkosh, diayakeun 26 Juli dugi ka 1 Agustus, di Oshkosh, Wisconsin, parantos réngsé. Tina sadaya akun, peminat penerbangan, dina jumlah pemecahan rekor, satuju kana téma, "Ngantosan parantos réngsé." "Tembongkeun ngaleuwihan ekspektasi duanana panitia EAA sareng tim Bahama Menteri Pariwisata & Penerbangan (BMOTA), sanaos taun anu nangtang sareng paling teu konvensional," saur Greg Rolle, Sr. Diréktur Pasar Vertikal, BMOTA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panitia henteu terang naon anu bakal dipiharep tina acara éta, tapi komunitas penerbangan nyarios nyaring - éta siap sumping ka Oshkosh.
  2. Téma acara "The Wait is Over" kabuktosan tiasa dipilih kalayan leres éta pantes diantosan.
  3. Kabagjaan sareng pikagumbiraeun nembus sapanjang lapangan, netepkeun panggung pikeun balikna AirVenture.

"Ieu panginten mangrupikeun kaayaan anu paling nangtang anu kantos kami nyanghareupan salaku organisasi pikeun ngajantenkeun acara éta. Kami lebet taun ayeuna henteu terang naon anu bakal katingalina AirVenture sareng kumaha ageung tina hiji kajadian anu dimungkinkeun. Komunitas penerbangan nyarios pisan, sanaos - éta siap sumping ka Oshkosh sareng kami resep kami tiasa nampi aranjeunna. Téma kami nyaéta 'The Wait is Over,' sareng leres éta. Ngantosannana pantes. Aya kabagjaan sareng pikagumbiraeun sapanjang lapangan, sareng éta netepkeun tahapan pikeun balikna AirVenture, ngajantenkeun kami resep pisan ngeunaan masa depan, "saur CEO sareng Ketua EAA, Jack Pelton.


Sekretaris permanén, BMOTA, Reginald Saunders, diapit ku anggota tim BMOTA. LR: Deckrey Johnson, Aram Bethell, Nuvolari Chotoosingh, Reginald Saunders, Sekretaris Permanén, Greg Rolle, Jonathan Lord, Jon Tonko, Banyan Air; sareng Nathan Butler, Pabean Bahama. Poto kahadean BMOTA.

Dumasar kana statistik anu dipasihkeun ku Pelton, sakitar 608,000 jalmi, ti 66 nagara anu hadir acara taun ayeuna, nomer pangluhurna katilu dina acara 68 taun sajarah. Jumlahna aya 16,378 pesawat, kalebet 3,176 acara pesawat (rékaman 1,420 pesawat antik didaptarkeun, 1,089 homebuilt, 354 warbirds, 148 pesawat aerobatic, 112 laut laut, 33 ultralights sareng 27 rotorcraft) ngiringan. Sajumlah 567 propésional média ngahadiran acara éta sareng langkung ti 18.95 juta kesan média sosial dihasilkeun.

Nyuarakeun séntimén anu dibagikeun ku Pelton, Rolle nyarios, "Dunya masih bergumul sareng gagal tina pandemi Covid-19, janten kami pasti henteu ngarepkeun tingkat minat anu luhur dina Bahama. Kami ogé henteu ngarepkeun tingkat kasuksésan anu luar biasa anu dialaman dina acara taun ayeuna, anu dibuktikeun ku seueur jalma anu nganjang ka stan kami sareng ngiringan rapat bisnis sareng seminar harian, ogé hasil tina usaha jaringan kami. "

Jaringan sareng agénsi EAA International Federal Partnership (IFP), diantarana Bahama mangrupikeun anggota, mangrupikeun agén penegak udara unit pabejaan AS sareng Perlindungan Perbatasan, LR: Nathan Butler, Pabean Bahama; Chris Doug, Pabean AS & Perlindungan Wates; Reginald Saunders, Sékretaris Permanén, BMOTA; John Cook, Pabean AS & Perlindungan Wates; Greg Rolle, Sutradara Sr., Pasar Vertikal, BMOTA; Deckery Johnson, BMOTA sareng Aram Bethell, BMOTA. Poto kahadean BMOTA.

"Teu diragukeun, aya minat anu hébat kana Bahama sareng paménta anu panceg pikeun nganjang ka nagara urang - baik ti pangunjung, pilot swasta atanapi operator bisnis. Kami parantos ngahasilkeun seueur kasempetan bisnis sareng grup pikeun ngapung ka pulau-pulau kami, tina acara ieu, "negeskeun Rolle.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment