24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Jepang Ngabobol Warta wartos Lalampahan Rail tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sapuluh Jalma Tatu Dina Ngamuk Stampbing Dina Karéta Komuter Tokyo

Sapuluh Jalma Tatu Dina Ngamuk Stampbing dina Karéta Komuter Tokyo
Sapuluh Jalma Tatu Dina Ngamuk Stampbing dina Karéta Komuter Tokyo
Ditulis ku Harry Johnson

Kajadian éta parantos nyababkeun gangguan anu parah dina karéta api Odakyu, kalayan operasi ditunda luhur-handap jalur ti dua stasiun anu kapangaruhan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hiji lalaki nganggo péso teras-terasan nusuk di karéta Tokyo.
  • Serangan lumangsung dina jalur Odakyu Electric Railway telat dina Jumaah.
  • Salah sahiji korban parah parah saatos ditusuk sababaraha kali.

Hiji lalaki aya di kandangan pulisi wengi ayeuna saatos lumangsung a nyuduk dina jalur Tokyo Odakyu Electric Railway karéta komuter.

Sahenteuna sapuluh urang luka dina serangan anu lumangsung telat Jumaah di Tokyourang belah kidul kulon Setagaya.

Sapuluh jalma luka dina pikasieuneun dina karéta komuter Tokyo

Sedengkeun laporan awal nunjukkeun yén opat jalma parantos luka dina serangan éta, inohong éta engké naék janten sapuluh korban, numutkeun média lokal nyatakeun bomba Setagaya.

Dinas Seuneu Tokyo nyarios yén salapan tina 10 panumpang anu cilaka dicandak ka rumah sakit caket, sedengkeun ka-10 sanggup leumpang jauh. Sadayana anu terluka sadar, saur petugas pemadam kebakaran.

Salah sahiji korban parah parah saatos ditusuk sababaraha kali, média lokal ngalaporkeun nyebatkeun sumber pulisi.

Langsung saatos kajadian éta, karéta lirén antara dua stasion, sareng tersangka dilaporkeun ucul-ucul sareng kabur leumpang. Henteu langsung jelas saha anu narik rem darurat karéta.

Anu kasangka kabur tina karéta, nyésakeun péso sareng telepon sélulérna.

Kajadian éta memicu buru-buru, sareng tersangka lalaki, dina yuswa 20-an, saatos tungtungna ditahan ku pulisi saatos anjeunna ngalih ka dirina di toko serba caket, ngawartoskeun ka manajer yén anjeunna mangrupikeun palaku serangan. Motif anu nyerang masih kanyahoan.

Kajahatan telenges jarang aya di Jepang, sareng serangan kasebut diserang ku ibukota dina peringatan kaamanan anu luhur nalika host kana Olimpiade.

Kajadian éta parantos nyababkeun gangguan anu parah dina karéta api Odakyu, kalayan operasi ditunda luhur-handap jalur ti dua stasiun anu kapangaruhan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment