24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Nordwind Airlines Neruskeun Hiber Langsung Ti St. Petersburg Ka Stuttgart

Nordwind Airlines Neruskeun Hiber Langsung Ti St. Petersburg Ka Stuttgart
Nordwind Airlines Neruskeun Hiber Langsung Ti St. Petersburg Ka Stuttgart
Ditulis ku Harry Johnson

Layanan udara antara St. Petersburg sareng Stuttgart bakal dibuka ti 22 Agustus dina Minggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nordwind Airlines ogé bakal ngaluncurkeun penerbangan ka Hannover ti 18 Agustus.
  • Nordwind Airlines bakal ngaluncurkeun penerbangan ka Frankfurt am Main ti 19 Agustus.
  • Penerbangan ka Hannover bakal dilakukeun mingguan dina dinten Rebo sareng ka Frankfurt am Main dina dinten Kemis.

Northern Capital Gateway, perusahaan manajemén di Bandara Pulkovo di St. Petersburg, Rusia ngumumkeun yén operator hiburan Rusia Nordwind Airlines bakal ngaluncurkeun penerbangan langsung ti Bandara Pulkovo ka Stuttgart Jérman mimitian tanggal 22 Agustus 2021.

Nordwind Airlines Neruskeun Hiber Langsung Ti St. Petersburg Ka Stuttgart

"Layanan udara antara St. Petersburg sareng Stuttgart bakal dibuka ti 22 Agustus dinten Minggu. Waktos hiberna sakitar tilu jam, ”saur perusahaan.

Ieu mangrupikeun tujuan énggal pikeun bandara ti saprak waktos dibatesan larangan anu aya hubunganana sareng coronavirus, ceuk jasa pers Northern Capital Gateway.

Nordwind Airlines ogé bakal ngaluncurkeun dua deui penerbangan anu dijadwalkeun ka Jérman, ka Hannover ti tanggal 18 Agustus sareng ka Frankfurt am Main ti 19 Agustus.

Penerbangan ka Hannover bakal dioperasikeun mingguan dina dinten Rebo sareng ka Frankfurt am Main dina dinten Kemis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment