24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wawancara wartos piknik kandaraan trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Bantosan Anu Diharepkeun pikeun United Airlines: Ngan Vaksinasi!

Syarat Vaksinasi Serikat Airlines

United Airlines ngumumkeun dinten ieu yén nagara éta bakal ngabutuhkeun padamel vaksinasi COVID-19 paling lami ti 25 Oktober 2021, atanapi aranjeunna bakal résiko ditamatkan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Serikat janten salah sahiji perusahaan anu nembé nempatkeun mandat yén karyawanna kedah divaksinasi ngalawan COVID-19.
  2. Naha sah ieu? Naha karyawan tiasa dipecat kusabab nolak nurut?
  3. Naha aya bédana antara maskapai lawan toko sareng jinis sanés padamelan anu sanés?

Keith Wilkes, mitra kuli sareng padamelan / shareholder di firma hukum nasional Hall Estill, parantos ngundang telepon ti perusahaan anu nyobian kéngingkeun waleran kana patarosan hukum ngeunaan Serikat atanapi Serikat, atanapi perusahaan naon waé pikeun masalah éta, tiasa mandat vaksin pikeun pagawé.

Wilkes ngajawab sababaraha patarosan penting naon anu dilakukeun pengumuman United unik ti perusahaan sanés anu nyandak tindakan anu sami minggu ieu.

"United Airlines ngumumkeun dinten ayeuna yén éta ngiringan daptar perusahaan anu nuju nyarios ka padamelna pikeun kéngingkeun divaksinasi pikeun COVID-19 atanapi kaleungitan padamelan. Pengumuman United nyatakeun maskapai utama AS munggaran anu nerapkeun amanat sapertos kitu pikeun 80,000 karyawan na, anu bakal ngagaduhan dugi ka akhir Oktober kanggo nyayogikeun buktina vaksinasi atanapi, ku sababaraha pengecualian sempit, nyanghareupan terminasi, "ceuk Wilkes.

Ieu langkung seueur perkawis anu kedah Wilkes bagikeun dina wawancara:

Q: Dunungan ageung nyayogikeun padamelan sanés, sapertos Google sareng Facebook, ngembarkeun pengumuman anu sami minggu ieu. Naon, upami aya, anu penting ngeunaan Serikat ngagabung kana jajaran mandat vaksinasi pikeun padamelna?

Wilkes: Salian ti éta anu pangpayunna dina industri anu jutaan jalma sareng perusahaan di Amérika Serikat ngandelkeun unggal dinten, tanaga padamel Serikat-henteu sapertos perusahaan tech sareng bank-parah dikandung ku pagawé serikat. Ngalangkungan perjanjian tawar koléktif sareng undang-undang tenaga kerja féderal, anggota serikat kerja paling sering nyayogikeun perlindungan anu langkung ageung ngalawan kawijakan énggal anu ditumpukeun ku dununganana anu tiasa mangaruhan naha padamelna tetep padamelan.

P: Kumaha Serikat tiasa maksa mandat vaksinasi énggal pikeun pagawé union na?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment