Airlines hal hiber Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wawancara wartos piknik kandaraan trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Bantosan Anu Diharepkeun pikeun United Airlines: Ngan Vaksinasi!

Wilkes: Tilu tina serikat kerja panggedéna dina maskapai siga anu dijejeran tukangeun perusahaan sareng amanat. Asosiasi Peserta Hiber, Asosiasi Pilot Garis Udara sareng Teamsters sadayana ngaluarkeun pernyataan ka anggotana nunjukkeun yén masing-masing union ngadukung sareng bakal nampi amanat. Ieu rada luar biasa sabab union, sacara umum, henteu resep pikeun ngijinkeun kabijakan énggal anu ditumpukeun ku manajemén tanpa nawar heula pikeun parobihan sapertos kitu. Éta panginten kedah dicatet yén 80-90 persén anggota union parantos divaksinasi. Sapertos kitu, sajumlah ageung tina kaanggotaan dina unggal pagawéan paling dipikaresep ni'mat amanat kusabab perhatian pikeun kaséhatan nyalira, sareng kaséhatan kulawargana. Anu penting, sahenteuna dua tina union nyatakeun yén kaputusan pangadilan anyar ngarah aranjeunna percanten dunungan bakal unggul tantangan hukum pikeun amanat vaksinasi. 

P: Naha aya balesan dina pengumuman éta?

Wilkes: Salawasna aya backlash, tapi naha aya résistansi penting nyaéta carita anu sanés. Kami terang yén Asosiasi Internasional Machinists Internasional, anu ngagambarkeun langkung sapertilu karyawan darat Serikat, ti padamel tanjakan dugi ka agén reservasi, henteu luncat gancang sareng serikat kerja sanés dina ngumumkeun dukungan. Masinis ngumumkeun éta ngadorong vaksinasi, tapi ngantosan kanggo ngadangukeun anggotana sateuacan beuratna.

P: Naha pagawé anu sabalikna nolak vaksinasi COVID-19 ngagaduhan pilihan nalika ngeunaan vaksinasi anu ditugaskeun ku dunungan?

Wilkes: Majikan Serikat sareng anu sanés diperyogikeun nuturkeun hukum féderal, anu nyayogikeun dua pengecualian terbatas. Upami hiji padamel tiasa nyayogikeun buktina alesan agama atanapi médis pikeun teu divaksinasi, aranjeunna panginten tiasa nyingkahan dipecat. Pengecualian anu didasarkeun sareng anu patali médis dianggap dumasar kana hal-hal. Ieu biasana prosés interaktif antara hiji padamel sareng dunungan sareng henteu ditungtungan ku deklarasi saderhana ku padamel anu "éta ngalawan agama kuring," atanapi anu sapertos kitu. Serikat, salaku conto, bakal masihan pengecualian pikeun anu tiasa netepkeun aranjeunna cocog, tapi éta pagawé bakal diperyogikeun pikeun masker sepanjang waktos nalika padamelan di maskapai. Jalma anu ngan saukur nentang atanapi henteu percanten kana vaksinasi, atanapi anu sanés yakin yén salah sahiji tiori konspirasi di luar sana ngalawan vaksinasi COVID-19 bakal kéngingkeun vaksinasi atanapi kaleungitan padamelan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment