24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Tanzania Ngabobol Warta Rupa-rupa Berita

Miharep Ngalayang ti Edelweiss kanggo Musim Tinggi Pariwisata Tanzania

Usum Tinggi Pariwisata Tanzania

Maskapai luang Swiss, Edelweiss Air, parantos ngumumkeun yén anjeunna nambihan Kilimanjaro, Zanzibar, sareng Dar es Salaam, salaku tujuan énggal di Tanzania dimimitian bulan Oktober taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan anyar ieu nawiskeun sinar harepan pikeun industri pariwisata anu jutaan milyar.
  2. Edelweiss, perusahaan adina Swiss International Air Lines, ogé anggota Grup Lufthansa.
  3. Lufthansa ngagaduhan ampir 20 juta nasabah di basisna di sakumna dunya, nyandak jalan pikeun ngahontal panumpang langkung poténsial.

Ti 8 Oktober 2021, Edelweiss badé ngalayang langsung ti Zurich ka Bandara Internasional Kilimanjaro (KIA), mangrupikeun gerbang utama ka sirkuit pariwisata kalér Tanzania, dua kali saminggu, kalayan turis kelas luhur ti Éropa pikeun usum liburan. 

"Teras angkat ka Zanzibar, tapi ngan saminggu sakali, kusabab ti 12 Oktober 2021, bakal aya hiber alternatif ka Dar es Salam dina dinten lalu lintas anu sanés," General Manager Swiss Tanzania's, Mr. André Bonjour, ngawartoskeun operator wisata di Tanzania anu ditunjuk ibukota safari Arusha nembé.

Nalika éta nangtung, Edelweiss Air nawiskeun industri pariwisata Tanzania $ 2.6 milyar dorongan strategis pikeun ngahontal targétna pikeun narik 5 juta wisatawan sareng ngahasilkeun $ 6 milyar dina valuta asing di 2025.

"Pikeun nambihan 3 tujuan di Tanzania nalika waktos paling hese, sanés ngan ukur sora kapercayaan ka nagara, tapi ogé dorongan pikeun industri perjalanan na pikeun ngawujudkeun target na 5 juta wisatawan di 2025," paparna. 

nu Asosiasi Tanzania Operator Wisata Pupuhu (TATO), Mr. Wilbard Chambulo, nyatakeun industri pariwisata ngabagéakeun Edelweiss Air kalayan panangan sareng anjeunna muji waktosna.

Bos TATO nambihan: "Kesepakatan hartosna kabuka kasempetan terbuka henteu ngan ukur pikeun anggota kami, tapi sadaya ranté nilai pariwisata sakumaha Swiss bakal ngamajukeun sareng memasarkan Tujuan Tanzania ka Swiss anu luhur sareng pelanggan anu sanés. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Leave a Comment