Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Israél Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Turis Israél Lahan di Tanzania kalayan Langkung Datang

Turis Israél lemahna di Tanzania

Aya 150 wisatawan Israél anu sumping di Tanzania minggu ieu pikeun safari satwa. Grup ieu diwangun ku 15 agén perjalanan sareng fotografer wisata ti tanah suci Kristen Israél.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pemangku kepentingan pariwisata Tanzania ningali kelompok turis ieu salaku titik balik dina nyandak industri balik kana jalur saprak pandemi.
  2. Turis Israél langkung resep nganjang ka taman margasatwa nalika liburan, nuju mampir di Ngorongoro, Tarangire, Serengeti, sareng Gunung Kilimanjaro.
  3. Tanzania ngarepkeun yén ieu mangrupikeun pembukaan pariwisata di Afrika sareng milari pasar sumber konci sanés pikeun nuturkeun, sapertos Éropa sareng Amérika Serikat.

Turis mangrupikeun bagian tina sakitar 1,000 wisatawan ti Israel anu diarepkeun bakal nganjang ka Tanzania bulan ieu. Tanzania parantos aya di antara nagara-nagara Afrika anu narik wisatawan Israél anu seuseueurna resep ngalalana taman satwa sareng pulau Samudera Hindia Zanzibar.

Dina kurun waktu ngan sababaraha taun, Israel parantos némbak ka posisi ka genep pasar sumber wisata terkenal pikeun Tanzania sateuacan pecah global Pandemi covid-19.

Mr. Shlomo Carmel, saurang eksekutif sareng pangadeg Another World Tour Company di Israel, nyarios yén teguh na bakal ngatur penerbangan pikeun turis Israél ka didatangan Tanzania unggal taun. Tanzania mangrupikeun tujuan Afrika anu perusahaan parantos pamasaran pikeun narik wisatawan ti Israél, Éropa, Amérika, sareng pasar sumber wisata anu sanés di dunya.

Tilas Perdana Menteri Israél, Ehud Barak, ngadatangan Tanzania sababaraha taun ka pengker, nandakeun pembukaan panto pariwisata pikeun palancong Israél sanésna pikeun nganjang ka tempat tujuan Safari ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment