24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata India Badé Liwat Ngalangkungan Pilem, Olahraga, Agama, Kediaman, Padamelan

Pariwisata India parantos disetél

Menteri Kabinet Pamaréntah Uttarakhand, Satpal Maharaj, nyarios dinten ayeuna yén pamaréntah nagara parantos ngalegaan sababaraha bantuan fiskal sareng moneter ka sektor pariwisata sareng parantos nyandak sababaraha léngkah pikeun ngabantosan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Paket INR 200 crores parantos diatur pikeun panyadia jasa anu kapangaruhan COVID sapertos operator wisata petualangan sareng pitunjuk walungan, sareng anu sanésna.
  2. Perencanaan dilaksanakeun di kabupaten di panjuru India pikeun ngahirupkeun deui pariwisata ngalangkungan cara anu beragam sapertos pilem sareng olahraga, agama, sareng tempat tinggal sareng padamelan.
  3. Pupuhu FICCI nyarios yén perjalanan, pariwisata, sareng silaturahmi anu pangpayunna sangsara sareng sigana anu pangpayunna tiasa pulih.

Ngungkulan sési Valedictory tina Travel 2, Pariwisata & Perhotelan e-Conclave: Ketahanan & Jalan ka Pamulihan anu diayakeun ku FICCI, Mr. Maharaj, Menteri Kabinet Irigasi, Kontrol Banjir, Irigasi Minor, Panén Cai Hujan, Manajemén Cai, Indo- Proyék Walungan Nepal Uttarakhand, Pariwisata, Ziarah & Pameran Agama, Budaya, nyatakeun yén sagala rupa kabijakan parantos dilaksanakeun ku nagara pikeun ngabantosan séktor éta hirup.

"Diantara sababaraha kawijakan sareng subsidi anu parantos dilaksanakeun nagara, nagara nawiskeun kawijakan pikeun narik sareng ngadukung industri pilem némbak ka Uttarakhand. Salaku tambahan, kami parantos nyayogikeun subsidi INR 10 lakhs di medan pagunungan sareng INR 7.5 lakhs di dataran handapeun Deendayal Homestay Yojana. 3,400 homestay parantos didaptarkeun dugi ka skéma ieu, "saur anjeunna.

Salajengna, nyarios ngeunaan tren panganyarna dina pariwisata, Pak Maharaj nyarios yén jalma ogé ayeuna ngarepkeun panginepan sareng padamelan. "Dina Veer Chandra Singh Garhwali Yojana, kami parantos ngamimitian pendaptaran online. Kami ogé parantos ngembangkeun sababaraha sirkuit pikeun ningkatkeun perjalanan lokal, "saurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment