24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah wartos tanggung jawab Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pengadilan Spanyol Nolak Klub Malam COVID Pass Mandat

Pengadilan Spanyol Nolak Amanat Topéng Klub Malam
Pengadilan Spanyol Nolak Amanat Topéng Klub Malam
Ditulis ku Harry Johnson

Pengadilan tinggi Andalusia ngajantenkeun paspor kaséhatan wajib nganjang ka tempat hiburan malam di jero rohangan janten diskriminatif sareng ngalanggar hak privasi warga.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rencanana ngadamel 'COVID-19 paspor' wajib nganjang ka klub-klub wengi anu ditembak handap ku pengadilan.
  • Rencana anu henteu leres diumumkeun dina Senén.
  • Rencana éta peryogi Sértipikat COVID Digital EU, tés PCR négatip, atanapi tés antibodi négatip pikeun nganjang ka tempat hiburan malam di Andalusia.

Pengadilan Tinggi Kaadilan Andalusia (TSJA) nolak rencana kontroversial anu milari ngajantenkeun paspor COVID-19 wajib nganjang ka sadaya tempat hiburan malam.

Pengadilan Spanyol Nolak Amanat Topéng Klub Malam

Pengadilan luhur di daérah basisir kidul Spanyol mutuskeun yén ngalawan proposal anu diambang ku pamaréntah Andalusia awal minggu ieu. Ngadamel paspor kaséhatan wajib nganjang ka tempat hiburan malam di jero rohangan dianggap diskriminatif sareng ngalanggar hak privasi warga.

Rencana anu henteu leres diumumkeun ku présidén pamaréntah daérah, Juanma Moreno, balik dinten Senén. Numutkeun ka Moreno, Sértipikat COVID Digital EU, tés PCR négatip, atanapi tés antibodi négatip diperyogikeun pikeun nganjang ka tempat hiburan malam di Andalusia.

Sedengkeun tindakan éta awalna diperkirakeun bakal dilaksanakeun pas dinten Kemis, éta ditunda ngan sapoé saatos pengumuman awal. Pranata anu dikintunkeun pikeun ditinjau ka TSJA, pikeun kéngingkeun "kaamanan hukum anu maksimal" sateuacan diberlakukeun, numutkeun ka Elias Bendodo, pembantu senior ka présidén. Putusan pengadilan anu ngahukum hartosna éta moal pangaruh sama sekali.

Salami pandemi éta, Spanyol parantos ngadaptarkeun total 4.57 juta kasus Covid-19 sareng ampir 82,000 maot ti dinten Jumaah. Tapi, tingkat inféksi ragrag nalika nagara siga anu lulus puncak varian Delta anu langkung tepa. 

Bulan kamari, Mahkamah Konstitusi Spanyol mutuskeun yén paréntah panguncian anu ketat - dikaluarkeun ku pamaréntah pusat salami gelombang mimiti pandemi di 2020 - ogé henteu konstitusional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment