Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Terminal Bandara Pangageungna Di Tibét Ngawitan Operasi

Terminal Bandara Pangageungna Di Tibét Ngawitan Operasi
Terminal Bandara Pangageungna Di Tibét Ngawitan Operasi
Ditulis ku Harry Johnson

Terminal anyar bakal ngabantosan bandara pikeun ngahontal target pikeun ngatur 9 juta panumpang sareng 80,000 ton kargo sareng pos dugi ka 2025, numutkeun bandara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ti akhir 2012, Cina parantos mekarkeun investasi infrastruktur na di Tibét.
  • Daérah éta parantos ngaluncurkeun total 130 rute udara, kalayan 61 kota disambungkeun ku penerbangan.
  • Bandara Lhasa Gonggar mangrupikeun bandara panggedéna di Tibét.

Terminal bandara panggedéna di Daérah Otonom Tibét Cina kidul-kulon dimimitian operasi dinten ayeuna, saatos langkung ti tilu taun diwangun.

Terminal Bandara ageung di Tibet Ngawitan Operasi

Terminal anyar Bandara Lhasa Gonggar siga kembang teratai ti luhur. Éta bakal ngabantosan bandara pikeun ngahontal target pikeun nanganan 9 juta panumpang sareng 80,000 ton kargo sareng pos dugi ka 2025, numutkeun bandara.

Lokasina di Gonggar County Kota Shannan sareng caket sareng ibukota régional Lhasa, Bandara Lhasa Gonggar mangrupikeun bandara panggedéna di Tibét.

Ti akhir 2012, Cina parantos mekarkeun investasi infrastruktur na di Tibét. Daérah éta parantos ngaluncurkeun total 130 rute udara, kalayan 61 kota disambungkeun ku penerbangan. Jumlah perjalanan panumpang anu ngalangkungan bandara-bandara ieu jumlahna 5.18 juta dina taun 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment