24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Ratusan Jalma Vaksinasi Di Rumah Sakit Di Inggris sareng Délta

Ratusan Jalma Vaksinasi Di Rumah Sakit Di Inggris sareng Délta
Ratusan Jalma Vaksinasi Di Rumah Sakit Di Inggris sareng Délta
Ditulis ku Harry Johnson

Para ahli ngingetkeun yén 'vaksin henteu ngaleungitkeun sagala résiko' tina varian Delta anu pohara nular anu ayeuna nyumbang 99 persén sadaya inféksi COVID-19 di Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Aya tanda awal yén jabs henteu tiasa ngeureunkeun pangiriman Delta.
  • Sadaya vaksin anu dianggo di Inggris meryogikeun panampi nampi dua dosis kanggo inokulasi lengkep.
  • Sakitar 75 persén populasi sawawa Inggris parantos nampi dua nembak dugi ka ayeuna.

Dina pembaruan coronavirus pangénggalna, Publik Kaséhatan Inggris (PHE) miélingkeun ngeunaan indikasi awal yén jalma anu divaksinasi mungkin tiasa ngirimkeun Delta varian COVID-19 kalayan gampang sapertos anu henteu acan nampi némbakan.

Ratusan Jalma Vaksinasi Di Rumah Sakit Di Inggris sareng Délta

Numutkeun kana sékrési PHE, ratusan jalma anu divaksinasi pinuh di Inggris parantos dirawat di rumah sakit kalayan jinis Delta COVID-19 anu tular pisan.

Ti 19 Juli dugi ka 2 Agustus, 55.1% tina 1,467 jalma dirawat di rumah sakit kalayan varian Delta henteu divaksinasi, saur PHE, sedengkeun 34.9% - atanapi 512 jalma - nampi dua dosis.

19 Juli mangrupikeun tanggal nalika larangan lockdown nyata diréduksi di Inggris.

Sadaya vaksin anu dianggo di Inggris - anu diproduksi ku AstraZeneca, Moderna sareng Pfizer-BioNTech - meryogikeun panarima nampi dua dosis kanggo diinokulasi sacara lengkep.

Sakitar 75 persén populasi sawawa Inggris parantos nampi dua nembak dugi ka ayeuna.

"Kusabab langkung seueur penduduk divaksinasi, urang bakal ningali perséntase relatif langkung seueur jalma divaksinasi di rumah sakit," saur PHE.

Jenny Harries, pimpinan eksekutif Badan Kaamanan Kaséhatan Inggris, nyatakeun yén angka rawat inap nunjukkeun "sakali deui pentingna urang sadayana maju pikeun nampi kadua dosis vaksinna pas urang sanggup ngalakukeun éta".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

4 Komentar

  • Vaksin semu COVID-19 ékspérimén henteu masihan kekebalan naon waé atanapi nyegah saha waé ti tepa, aranjeunna nyababkeun épék ngarugikeun serius kalebet maot, sareng saleresna sistem imun janten répéksi kana paparan virus ka hareup sakumaha anu urang tingali. Ngan aranjeunna anu teu acan disuntik sareng salah sahiji vaksin semu ieu ayeuna tiasa ngaku kekebalan.

  • Angka global henteu ngadukung jalma anu parantos nganggo Astra Zeneca ... laporan sapertos kitu kedah nunjukkeun jumlah jalma anu nyandak unggal vaksin masing-masing sareng misah pikeun gambar anu dididik.
    AYEUNA… .. divaksinasi teu tiasa miceun sadaya disiplin anti kovalén dina jandéla…. anjeun kedah neraskeun ngagunakeun topéng… .lamun jalma-jalma kadatangan anjeun sanaos divaksinna nganggo topéng sareng pastina nyingkahan kedekatan fisik. Éta tiasa ngaganggu sadayana tapi ieu bakal ngabantosan. Naséhat anu paling hadé tong ngahadiran rapat ageung tinangtu 'kirang-topeng' ... nganggo angkot… .. di kantor atanapi damel sami.

  • Leres tapi kumaha tingkat maotna? Diperyogikeun pikeun kontéks. Upami jalma divaksinasi katépaan tapi perséntase alit maot atanapi peryogi dirawat di rumah sakit, dina waktos naon Covid janten mirip flu umum?