Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Alat Kasalametan Wisata Anyar Polda Spanyol pikeun Camino de Santiago Pilgrimmage

Haji Camino de Santiago

Camino de Santiago, dikenal dina basa Inggris salaku Jalan St. James, mangrupikeun jaringan ziarah anu ngarah ka tempat suci rasul Saint James the Great di katedral Santiago de Compostela di Galicia di belah kulon kalér Spanyol. Tradisi nyebatkeun yén sésa-sésa santo dikubur di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. "Protegemos el Camino: Año Jubilar 2021-2022" sacara harfiah hartosna, Urang Ngajaga Jalan: Jubli Taun 2021-2022.
  2. Program anyar dimaksudkeun pikeun ngajagi Camino de Santiago supados jamaah sareng wisatawan tiasa ngaraosan lingkungan anu langkung aman.
  3. Salaku tambahan, sareng salaku hal anu énggal, pos pulisi nasional di sapanjang jalan ogé bakal janten pusat resmi pikeun nyirian kredensial.

Diréktur Jéndral Polda Nasional, Francisco Pardo Piqueras, nampilkeun program "Protegemos el Camino: Año Jubilar 2021-2022" anu tujuanna ngajamin kasalametan jamaah haji anu ngalangkungan tahapan Camino de Santiago anu béda-béda di Spanyol.

Ti kantor Polda Nasional, bakal aya pulisi anu ditugaskeun di sapanjang jalan anu bakal dijantenkeun titik kontak sareng jamaah haji sareng anu bakal kolaborasi sareng lembaga sareng agénsi anu aya. Stasiun ieu bakal dijantenkeun pusat resmi pikeun nyirian kredensial, sarat anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun "la Compostela" saatos aranjeunna parantos ngalengkepan Camino.

Inpormasi sareng matéri kalebet kode QR pikeun aksés gancang ka rohangan anu didaptarkeun pikeun halaman wéb Polda Nasional, policia.es, pikeun ngamajukeun Taun Yakub anu aman di Spanyol. Di jerona, jamaah haji bakal mendakan tip kaamanan, geolokasi kantor pulisi anu paling caket, titik cap anu dikelompokkeun ku rute, sareng kamungkinan pikeun ngaunduh kartu cap. Nomer darurat nyaéta 091.

Patugas kapulisian ti nagara sanés, utamina ti Jérman, Perancis, Italia, sareng Portugal, bakal teras ronda sareng anggota Polda Nasional pikeun ngabantosan jamaah asing sareng wisatawan. Fungsi-fungsi na nyaéta, antar alia, pikeun ngalaksanakeun patroli, langkung saé jalan-jalan, tapi ogé dina kendaraan, pikeun nyegah kajahatan di jalan umum.

Aranjeunna ogé bakal ngahubungi warga umum sareng, khususna, sareng wisatawan kabangsaanna pikeun ngabantosan aranjeunna dina panarjamahan sareng ngabantosan sareng ngadukung aranjeunna dina keluhan. Perwira pulisi asing bakal ronda nganggo seragam jasa nasionalna.

Pulisi Nasional ngadamel rekomendasi ieu:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - Husus pikeun eTN

Leave a Comment