24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional redaksi wartos Balanja piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Kota-kota anu pangsaéna pikeun balanja: Top 10 tujuan anu dipikaresep ku turis

Prada
Ditulis ku eTN Ngatur Editor

Pariwisata Balanja mangrupikeun konsép populér anu dihartikeun salaku bentuk wisata kontemporer anu dilakukeun ku para pengunjung anu mésér barang, di luar tempat cicingna, mangrupikeun hal anu tangtos dina kaputusan aranjeunna pikeun ngarambat. Ka mana waé para pembeli ngumbara?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Salaku jumlah jalma anu nambahan vaksinna pikeun kovid-19, perjalanan beuki ningkat deui, wisatawan mimiti muncul deui di seueur kota di dunya.
  2. Nalika mutuskeun tujuan perjalanan, seueur aspék tiasa dianggo gumantung kana karesep sareng anggaran.
  3. Pikeun wisatawan anu milari pangalaman balanja anu hébat dina perjalanan aranjeunna kami parantos ngadaptarkeun sababaraha kota pangsaéna anu tiasa didatangan taun ayeuna.

Balanja online vs Balanja di toko

Pilihan urang pikeun balanja ayeuna langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Sedengkeun sababaraha jalma masih resep nganjang ka toko-toko anu asli, anu sanés pesen barang sareng jasa na online. Kaseueuran jalma, kumaha ogé, resep campuran duanana. Kami mesen bahan kadaharan pikeun ngeusian kulkas, baju énggal kanggo acara anu bakal datang, sareng hiasan bumi sapertos prints pikeun pribadi imah urang.

Kalayan smartphone, laptop, sareng alat téknis sanés dina kahirupan urang, internét gampang diakses unggal menit tina kahirupan urang. Sanaos balanja online kasohor pisan - sareng bakal teras janten pilihan anu hadé pikeun seueur kahoyong sareng kabutuhan urang - paménta balanja di toko ogé tetep kuat.

Naon anu ngahartikeun kota balanja anu saé?

Pangalaman balanja narik wisatawan ka kota-kota di panjuru dunya. Unggal kota nawiskeun pamandangan anu unik, tapi seuseueurna gaduh sababaraha hal anu sami. Aranjeunna biasana kota ageung, kalayan rupa-rupa toko anu béda sareng campuran pusat balanja kalayan ranté ageung sareng jalan anu menawan kalayan butik lokal.

Harga bénten-bénten gumantung kana nagara mana ayana di kota, sareng ti mana asal wisata. Kota balanja anu populér nawiskeun toko mimitian ti harga murah dugi ka méwah. Pangalaman umum penting ogé. Tempat sapertos New York City sareng Paris nawiskeun seueur kanggo ditingali, ogé seueur pilihan pikeun akomodasi sareng tuang.

Wisatawan, anu resep balanja, dimana aranjeunna angkat? Ieu sababaraha tujuan anu pangsaéna ayeuna.

London

Jutaan wisatawan ngadatangan ibukota Inggris unggal taun. Kota nawiskeun pusat perbelanjaan ageung sapertos Westfield, balanja méwah di Harrods, tawaran anu saé di pasar jalan anu béda, sareng seueur toko anu menawan. Teh, baju, sareng oleh-oleh mangrupikeun barang anu langkung populér pikeun dipésér di dieu. Oxford Street sareng Covent Garden mangrupikeun daérah balanja anu sibuk.  

Hong Kong

Wisatawan di Hong Kong gaduh suplai kasempetan balanja anu sigana teu aya tungtungna. Kota ieu ngagaduhan mérek mewah di pusat balanja ageung sareng barang anu dipikaresep di pasar jalan. Kowloon mangrupikeun salah sahiji daérah balanja anu paling populér. Wisatawan anu milari tawaran bakal ngagaduhan seueur kasempetan contona Temple Street sareng Pasar Jade.

New York City

Kota New York pinuh ku kabupaten balanja, kalayan Fifth Avenue janten salah sahiji kota anu terkenal. Balanja jandéla ogé saé - utamina nalika Natal caket sareng kota pinuh ku hiasan. Greenwich Village, The East East Side, SoHo, sareng Madison Avenue sadayana nawiskeun pangalaman balanja anu unik.

Tujuan balanja anu langkung populér:

  • Milan
  • Sydney
  • San Francisco
  • Paris
  • Los Angeles
  • Dubai
  • Tokyo

Sapuluh kota ieu narik jutaan pengunjung unggal taun. Seueur turis ieu ngapung ka bumi sareng koperna langkung seueur dieusian tibatan aranjeunna saatos sumping.

Kanggo langkung seueur berita Balanja klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur éditor tugas.

Leave a Comment

1 Comment