Ngalayang ka Zambia atanapi Zimbabwé janten langkung gancang sareng gampang

QatarAirways Lusaka
QatarAirways wilujeng sumping di Lusaka, Zambia

Dewan Pariwisata Afrika ngapungkeun Qatar Airways pikeun komitmenna ka Afrika sareng ngabagéakeun penerbangan Doha ka Lusaka sareng Harare anu énggal. Ayeuna langkung gampang sareng gancang pikeun panumpang di Amérika, Éropa, India, Asia atanapi Wétan Tengah pikeun nyambung ngalangkungan Doha, Qatar dugi ka duanana di Zambia sareng ZImbabwe

Nyitak Friendly, PDF & Email
Déwan Pariwisata Afrika nyatakeun komitmen Qatar Airways bakal ngabantosan peluncuran pariwisata ka Afrika.

Ieu warta saé pikeun pamekaran ulang industri perjalanan sareng pariwisata di Zambia sareng Zimbabwé, saur Pupuhu Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube

Maskapai ieu parantos nunjukkeun komitmen anu mantep ka Afrika sapanjang pandemi saatos sacara signifikan tumuh jaringan na ku nambihan opat rute ka Accra, Abidjan, Abuja, Luanda sareng restart jasa ka Alexandria, Kairo sareng Khartoum nyandak tapak na ka 27 tujuan di 21 nagara. Mimiti bulan ieu, Qatar Airways ogé nandatanganan iperjanjian nterline sareng RwandAir masihan palanggan aksés langkung ageung kana jaringan gabungan duanana maskapai.

Qatar Airways ayeuna beroperasi ti Doha ka Bandara Internasional Kenneth Kaunda Lusaka (LUN). Ieu kota panggedéna jeung puseur komérsial di Zambia.

 Lusaka mangrupikeun gerbang pikeun ngalaman tempat wisata legendaris di Zambia ti Curug Victoria anu dibagikeun sareng Zimbabwé, pikeun cadangan kaulinan sareng rupa-rupa satwa.

Samentawis éta, Harare, ibukota Zimbabwé, bakal dilayanan ngalangkungan Bandara Internasional Jibril Mugabe (HRE) ogé tujuan sareng budaya anu beunghar, situs arkéologis anu didaptarkeun ku Warisan Dunya, sareng bentang alam anu beragam. Pesawat ieu disambut di Lusaka sareng Harare ku salam mariem cai tradisional saatos sumping.

Arvind Nayer, Duta Déwan Pariwisata Afrika, sareng CEO Vintage Tours di Zimbabwé, sareng Cuthbert Ncube, Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika ngabagéakeun ékspansi anyar Qatar Airways.

Maskapai ieu parantos nunjukkeun komitmen anu mantep ka Afrika sapanjang pandemi saatos sacara signifikan tumuh jaringan na ku nambihan opat rute ka Accra, Abidjan, Abuja, Luanda sareng restart jasa ka Alexandria, Kairo sareng Khartoum nyandak tapak na ka 27 tujuan di 21 nagara. Mimiti bulan ieu, Qatar Airways ogé nandatanganan perjanjian interline sareng RwandAir masihan palanggan aksés langkung ageung kana jaringan gabungan duanana maskapai.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Kami ngagaduhan rencana ambisius pikeun Afrika anu mangrupikeun salah sahiji daérah ékonomi anu paling gancang di dunya, kalayan ningkatna paménta konsumén sareng seueur sumber daya alam. Kami ningali poténsial anu luar biasa henteu ngan ukur perjalanan kaluar ti Zimbabwé sareng Zambia, tapi ogé lalu lintas asup ti India, Inggris, sareng Amérika. Kami ngarepkeun nguatkeun hubungan perdagangan sareng pariwisata antara Zimbabwé sareng Zambia, sareng tujuan dina jaringan Qatar Airways, sareng sacara tetep ngembang rute ieu pikeun ngadukung pamulihan pariwisata sareng perdagangan di daérah éta. "

Usaha sareng padagang ogé bakal nguntungkeun tina tawaran kargo maskapai, ngamungkinkeun langkung ti 30 ton kapasitas kargo per minggu, unggal jalan pikeun ngadukung ékspor dua nagara sapertos sayuran sareng kembang ka tujuan dina jaringan Qatar Airways sapertos London, Frankfurt sareng New York sareng sababaraha poin di Cina. Impor bakal diwangun ku alat-alat farmasi, otomotif sareng téknologi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

22 Komentar

  • Kuring parantos ngumbara sareng Afrika Kidul sareng British Airways sateuacan sareng ngaraos jasa hiber hébat tapi, ku Rwanda Airways milikna luar biasa. Abdi resep pisan basa na. Ongkos tikét anu saé pisan terjangkau teu disebatkeun kargo gratis kg anu wajar. Abdi resep pisan éta!

  • Nuhun sapertos Josh nyarioskeun kami ngabagéakeun pamekaran anyar ieu. Dibutuhkeun pisan pikeun urang angkat ka bumi anu urang bakal ngahargaan koper tambahan ku biaya katurunan.

  • Hatur nuhun pisan pikeun ngamimitian rute ieu. Mudah-mudahan bakal aya hiber langsung ka Harare ti Sydney sareng ngijinkeun langkung seueur kantong dina koper kalayan biaya sakedik

  • Leres kami satuju sareng nalika waktos pandam Airlines Qatar dibantuan pisan kanggo urang Zambia.

  • Kuring parantos ngapung Qatar Airlines ka sareng ti Hong Kong. Jasa inflight maranéhanana nyaéta Heboh. Kuring miharep aranjeunna tetep standar éta atanapi bahkan langkung saé dina rute ieu.

  • PLS nyayogikeun hiber kalapa Bulawayo-Johannesburg-Return. Rute ieu sigana penerbangan paling mahal di planét nalika diitung per km. Punten & Thanku.

  • Ieu warta saé kanggo didangukeun. Tapi naha aya jalan anu ieu tiasa janten rute langsung ti Inggris ka Lusaka / Ndola kumargi ayeuna urang kedah nyambung ka tempat anu sanés kumargi henteu aya penerbangan langsung.

  • Great Qatar Airlines coming to Zimbabwe BUT international airlines coming to Bulawayo is desperately needed too. Bulawayo has a massive long runway and huge new terminal… all going to waste. Wake up guys!!

  • Ieu mangrupikeun warta anu langkung seueur langkung awak awak kabin hatur nuhun pisan pikeun pamekaran ieu

  • Hatur nuhun pisan kanggo pamekaran ieu, kuring bakal senang upami Qatar Airways tiasa badarat di Bulawayo ogé. Rute Harare - Bulawayo peryogi pisan Qatar Airways.

  • Ku naon Éropa sareng Afrika Kidul langkung gancang tibatan maskapai anu aya sapertos Émirat atanapi udara Étiopia .. Teu aya jalan éta langsung ti Inggris ka Lusaka / Harare .. Éta bakal lirén di Doha

  • This is wonderful news. More long haul flights to the southern-central region of Africa is good for business and development in this region.

  • This is really good news for both African destinations. In particular Zimbabwe and neighbouring Zambia. Cannot wait to visit family on a direct flight. Been a very long wait. When are they likely to start flying in and out? Thank you so much Qatar. You will never be at a lose

  • Abdi hoyong terang upami Qatar Airways bakal ngalayang langsung ka Lusaka ti London sareng dinten anu mana.

  • Warta anu saé pikeun nagara-nagara sadulur anu ngabagi salah sahiji kaajaiban Dunya, Victoria murag. Éta badé naékkeun wisata.
    Sedengkeun pikeun urang di diaspora (Éropa), urang ayeuna manja pikeun pilihan nalika mutuskeun nganjang ka bumi.

  • Ieu warta anu saé pikeun e-commerce sareng kamajuan Afrika.
    We in the diaspora want to invest inAfrica, return home and give back .
    As an entrepreneur and aviation engineer I’m excited about increased opportunities for Zambia.
    Nuhun sareng urang ngadoa pikeun langkung seueur inisiatif anu hadé pikeun masa depan Afrika.

  • What days do you operate. Do you fly to London via where?
    Naha anjeun gaduh kantor di Lusaka.
    Bakal saé tiasa ngapung tapi ku Zambia masih dina DAERAH MERAH, sigana mah éta bakal kajantenan sakedap

  • Ieu mangrupikeun pangembangan anu saé pikeun Afrika salaku buana

eTurboNews | TravelIndustry News