24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Berita Pamaréntah wartos tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Rioters Anti-Vax Ganas Storm BBC London Studios

Démonstran Anti-Vax Ganas Storm BBC London Studios
Démonstran Anti-Vax Ganas Storm BBC London Studios
Ditulis ku Harry Johnson

Démonstran yakin yén kapamimpinan nagara éta aya hubunganana sareng perusahaan farmasi sareng toko média pikeun nipu masarakat Inggris ngeunaan panyakit sareng vaksinna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Démonstran nyerang BBC Studios di London.
  • Démonstran anti-COVID Pass bentrok sareng pulisi London.
  • Londoners protés ngenalkeun paspor vaksin sareng vaksinasi barudak.

Kelompok anu protés anti-COVID agrésif narajang sareng nyobian nembus BBC studio di Pusat Televisi di London Kulon.

Démonstran Anti-Vax Ganas Storm BBC London Studios

Riungan jalma London anu péngkolan ngalawan rencana COVID-19 pamaréntah bentrok sareng pulisi, nalika nyobian nyerang gedong éta.

Konfrontasi dramatis di lawang panto studio BBC difilmkeun ku saksi-saksi di tempat kajadian. Cuplikanana nunjukkeun welasan atanapi langkung Perwira Polda Metropolitan buru-buru ngeureunkeun démonstran, anu katingali maksakeun jalan pikeun asup.

Tempers lumpat pisan nalika anggota kelompok anu protés teras nangtung dina ranté manusa di payuneun pulisi, nyarios ka sasama anu protés tetep tetep ngantri. Riungan, anu gancang tambuh jumlahna, mimiti ngagorowok, "Éra anjeun!", Tapi ngadon nyobaan lebet deui. Seueur barudak anu nangtung di tukangeun riungan ngiringan ngariung.

nu Pulisi metropolitan ceuk éta "sadar kana sakumpulan démo" di luar studio BBC di Wood Lane, White City.

"Teu acan aya tangkepan, tapi perwira anu hadir sareng bakal teras ngawaskeun kaayaan," saur juru carios pulisi.

BBC nyatakeun yén éta moal masihan koméntar kana masalah kaamanan. Cuplikan langsung ti tempat kajadian nunjukkeun jalma-jalma di jero gedong nempatkeun méja gigireun sababaraha panto anu dikonci, anu dilakukeun ku anu protés salaku upaya ngahalang lawang.

Para démonstran henteu percanten kana pamaréntahan pikeun pandemi Covid-19 - khususna ngenalkeun paspor vaksin sareng vaksinasi barudak. Aranjeunna yakin kapamimpinan nagara éta aya hubunganana sareng perusahaan farmasi sareng toko média pikeun nipu masarakat Inggris ngeunaan panyakit sareng vaksinna.

BBC tétéla dipilih pikeun janten penyiar anu dibiayaan ku masarakat - anu, dina pandangan anu nunjukkeun demonstran, éta bertindak pikeun kapentingan pamaréntah tibatan masarakat Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Inpormasi salah sareng kabodoan nyebar dina internét tapi jalma-jalma tetep ngémutan naon anu aranjeunna baca saleresna. Kaayaan anu hanjelu pisan yén urang mendakan diri ayeuna.